5 кампании за лечение на деца, за които да дарите

5 кампании за лечение на деца, за които да дарите

Какъв по-хубав начин да отбележим първи юни от това да помогнем на дете да живее по-пълноценен живот? За децата светът трябва да бъде е пълен с чудеса и възможности. Нека го направим такъв!

Сподели

Честит ден на детето! За да отбележим празника, предлагаме 5 кампании на деца, които можете да подкрепите!

„Дайте на децата любов, любов и още любов – здравият разум ще дойде от само себе си.“

Астрид Линдгрен

Събрахме за вас кампаниите за лечение на 5 деца, на които да дарите усмивка днес:

  •   Помогнете на Гого да стъпва смело напред!  DMS GOGO

Гого е на 12 години и страда от Детска церебрална парализа – спастична квадриплеза. Семейството му събира средства, с които да покрие разходите по важна операция на ходилата.

  •   Подкрепете Хриси, за да се радва на слънчево лято!  DMS HRISI

Хриси се ражда с лумбална спина бифида (незатворен гръбначен стълб) и хидроцефалия. През 2020 ѝ е поставена и диагноза „Детска церебрална парализа“, а през 2021 г. получава бъбречно възпаление.

  •  Дарете за малката Преси, за да получи грижата, която заслужава!   DMS PRESI

През първите часове след раждането си, Преси получава гърч и кръвоизлив. В последствие детето развива детска церебрална парализа. Семейството на тригодишното момиче набира средства за интензивна рехабилитация, от която детето се нуждае постоянно.

  •  Само малко остава на Марти, за да проходи самичък!  DMS MARTI 

Малкият Марти събира средства за да продължи с рехабилитацията в център Рибем – родителите имат надежда, че той съвсем скоро ще ходи сам!

  •  Дайте рамо на Боянка за едно по-добро бъдеще!   DMS BIBI

Бояна се ражда с цитомегаловирусна инфекция, която не е опасна за възрастните, но по време на бременност нанася поражения върху развитието на мозъка на бебето. Кампанията на малката Боянка набира средства за лечение и интензивна рехабилитация в детски център Рибем в Турция.