Бъдеще за Преси!

Начало на кампанията: 19.05.2022

През първите часове след раждането си, Преси получава гърч и кръвоизлив. В последствие детето развива детска церебрална парализа. Семейството на тригодишното момиче набира средства за интензивна рехабилитация, от която детето се нуждае постоянно.

Бъдеще за Преси!
26 232 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PRESI

За кампанията

През първите часове след раждането си Преслава прави гърч и кръвоизлив и е интубирана за дълго време. В резултат на този усложнен послеродов период детето развива детска церебрална парализа.

За компенсиране на изоставането във физическото развитие е необходима интензивна рехабилитация. Най-добри резултати Преслава постига в кинезитерапевтичния център „Елит 17 плюс“ в Търговище.

letter На месец терапията в него, включваща невроразвиваща терапия, физиотерапия и обучение на семейството, е на стойност 1200 лв. За една година необходимата сума е 14 400 лв., с които родителите не разполагат и се налага да започнат дарителска кампания.

Развитие

Преси събра средствата за рехабилитация за тази година!

Кампанията остава отворена и набира за лечението на детето през 2023 година – за малката Преси е от жизненоважно значение да не прекъсва рехабилитацията.

Родителите и екипа на DMS благодарим за щедростта на всички дарители, които дават шанс на Преси да получи адекватни грижи и лечение за нейното състояние.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!