Подай ръка на Хриси!

Начало на кампанията: 14.04.2022

Малката Хриси се ражда с лумбална спина бифида (незатворен гръбначен стълб) и хидроцефалия. Момичето преминава през операции на гръбначния стълб и такива за поставяне на ликвородренираща клапа в главата. През 2020 на Хриси е поставена и диагноза „Детска церебрална парализа“, а през 2021 г. получава бъбречно възпаление, което води до поредната диагноза - остра бъбречна недостатъчност, заради която трябва да бъде катетъризирана 4 пъти дневно.

Подай ръка на Хриси!
7 129 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS HRISI

За кампанията

Състоянието й е стабилизирано, но детето остава с вяла двигателна активност и реактивност, частична флексия на ляво краче и дясно без никаква активност и реактивност.

В търсене на възможности за подобряване на състоянието на малката Хриси, родителите ѝ се обръщат към турската болница „Медикъл парк“.

Специалистите там предлагат отстраняване на костния мост, който разделя гръбначния мозък, чрез микрохирургия с невронавигация и невромониторинг.

letter Не спираме да търсим надежда, не се отказваме, борим се тя да живее по-нормално, както всички деца, да ходи на училище, но без инвалиден стол както до сега, да не бъде толкова зависима от нас.

Целта

„Средствата необходими за това лечение са непосилни за нас. Затова ние се обръщаме към всички хора с добри сърца, разбиране и имащи желание. Молим ви нека заедно с ваша помощ дадем шанс на Хриси поне да опита да направи тази първа стъпка в живота си.“

Лечението е на стойност 12 000 евро.

Към 03.11.2022 год. в дарителската сметка на Хриси има 19 700 лв. Не достигат 3 700 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!