Какво е DMS?

С дългосрочните партньорства постигаме повече!

phyre-logo

Хостинг компания ICN.Bg е вече 15 година на българския пазар и се налага, като една от най-технологичните компании. Мисия на компанията е да предоставя качествени хостинг услуги с грижа към потребителя. ICN.Bg предоставя безвъзмездно сървърната инфраструктура на DMS, за да подсигури безпроблемното онлайн присъствие на сайта.

Към сайта
phyre-logo

„България дарява“ е национална кампания за популяризиране и насърчаване на дарителството у нас, в която са представени каузи на граждански организации от цялата страна. DMS предоставя автоматичен достъп на всички каузи, които участват в кампанията на България дарява!

Към сайта
phyre-logo

С българския дигитален портфейл phyre всеки потребител може да извършва плащания и банкови трансфери бързо и лесно през телефона си. Като DMS партньори phyre дават възможност да даряваш за нашите каузи през приложението .

Към сайта
phyre-logo

"ПЛАТФОРМАТА" е дарителски сайт, в която потребителите могат сами да създават каузи и да ги управляват, активно да канят поддръжници и дарители. Платформата е създадена от Фондация BCause (Бикоуз в помощ на благотворителността). Има широк кръг потребители и апели, а всички публикувани каузи на граждански организации могат автоматично да бъдат публикувани и в DMS!

Към сайта
phyre-logo

Сайтът на DMS е обновен и се поддържа с финансовата подкрепа на фондация "Америка за България".

Към сайта