17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DREAM за кампания „Къща – МЕЧТА“!

Кампанията е стартирала на: 25.03.2019
DMS DREAM за кампания „Къща – МЕЧТА“!
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 4 лв.
 • Събрани през ОББ: 0 лв.
 • Изпратени SMS: 37 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 2 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 0 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DREAM Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DREAM на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

2,2 милиарда са децата по света (УНИЦЕФ, 2018) - 1 милиард от тях в световен мащаб са преживели физическо, сексуално и емоционално насилие (СЗО, 2018). Насилието над деца включва всички форми, независимо дали са извършени от родители или други авторитети, връстници или непознати.

По данни на граждански организации от 2014 г. всяко трето дете в България страда от различни форми на злоупотреба. Фондация „П.У.Л.С.” годишно работи с над 100 пострадали деца. Преживяването на насилие в детска възраст оставя трайни белези върху здравето и благосъстоянието на всеки човек. Събраните доказателства сочат, че насилието над деца може да бъде предотвратено!

Затова екипът на Фондация „П.У.Л.С.” си поставя амбициозната цел да създаде „КЪЩА на МЕЧТИТЕ”, следвайки световните приоритети – да се сложи край на злоупотребата, експлоатацията, трафика и всички форми на насилие и изтезаване на деца (СЗО) Къщата ще приюти деца, млади хора и техните родители, включени в програми по превенция, рехабилитация и интеграция.

Всеобхватната програма от грижи за овластяване ще даде възможност да се отвори нова страница в разбирането за човешки взаимоотношения, основани на мира, равноправие и разбирателство; – да повиши знанията и уменията на авторитетите в областта на ефективното и позитивно родителстване и възпитание; – да създаде забавни и обучителни програми за децата за позитивно общуване в семейството и обществото 
Мечтано място за съзидание и развитие на деца и родители!

Благодарим на всички дарители, които подкрепят каузата ! 


Информация за стойността на даренията и разходите по системата. 
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: pulsfoundation.org/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DREAM Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DREAM на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)