Заедно за Симона

Начало на кампанията: 15.07.2023

Симона е с множествена склероза и не може да се придвижва без чужда помощ. Кампанията набира средства за роботизирана рехабилитация с локомат, която ще й помогне да укрепне и да се движи сама.

Заедно за Симона
16 350 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS SIMI

За кампанията

През 2010 год. на Симона е поставена диагноза „Множествена склероза“. Преминава през лечение с интерферон, а от 2017 год. и с окревус.

От началото на тази година Симона провежда физиотерапия и роботизирана рехабилитация в МБАЛ „Авис медика“ ООД в село Тученица.

На месец се прилагат 12 процедури на стойност 2940 лв. (245 лв. на процедура). Роботизираната рехабилитация не се поема от НЗОК.

В становище на завеждащия звеното за роботизирана рехабилитация пише, че Симона трябва да продължи терапията минимум една година.

letter Мили приятели! Продължава кампанията за набиране на средства за роботизираната рехабилитация на Симонка! Първите резултати са налице и тя вече може да си премества краката, без да им помага с ръце! Има събрани средства 6 320 лв.за 24 процедури, но не са достатъчни, за да продължи процеса до трайни промени и възстановяване на двигателните фунции. Благодарим за подкрепата на всички, които се включиха и продължават да ни помагат! Благодарим за споделянето на публикациите, за да достигнат до повече хора! Всеки човек заслужава пълноценен живот, а обединени можем повече. Сподели, дари, предай нататък добро! 🍀🙏🥰

Целта

През 2024 год. Симона продължава роботизираната рехабилитация.

За следващите 10 месеца са й необходими 30 000 лв. Към февруари 2024 год. в дарителската сметка на Симона има близо 22 000 лв.

Необходими са още 8000 лв. за обезпечаване на терапиите до края на годината.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!