Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Заедно за Симона

Заедно за Симона

Начало на кампанията: 15.07.2023
Цел: 35 280 лв.
Остават: 24 059 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2696 88 0 2521 лв. 290 лв. 5538 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През 2010 год. на Симона е поставена диагноза „Множествена склероза“. Преминава през лечение с интерферон, а от 2017 год. и с окревус.

От началото на тази година Симона провежда физиотерапия и роботизирана рехабилитация в МБАЛ „Авис медика“ ООД в село Тученица.

На месец се прилагат 12 процедури на стойност 2940 лв. (245 лв. на процедура). Роботизираната рехабилитация не се поема от НЗОК.

В становище на завеждащия звеното за роботизирана рехабилитация пише, че Симона трябва да продължи терапията минимум една година.

letter Мили приятели! Продължава кампанията за набиране на средства за роботизираната рехабилитация на Симонка! Първите резултати са налице и тя вече може да си премества краката, без да им помага с ръце! Има събрани средства 6 320 лв.за 24 процедури, но не са достатъчни, за да продължи процеса до трайни промени и възстановяване на двигателните фунции. Благодарим за подкрепата на всички, които се включиха и продължават да ни помагат! Благодарим за споделянето на публикациите, за да достигнат до повече хора! Всеки човек заслужава пълноценен живот, а обединени можем повече. Сподели, дари, предай нататък добро! 🍀🙏🥰