Майката на Денислав предарява неизползваните средства за две детски кампании
DMS DENISLAV

Майката на Денислав предарява неизползваните средства за две детски кампании

Майката на Денислав предарява на две DMS кампании неизползваните 14 953,24 лв.

Сподели

Майката на Денислав Георгиев взе решение да насочи неизползваните средства от кампанията на нейния син, като ги разпределя по равно между други две кампании в DMS.

С по 7476.62 лв. ще бъдат подкрепени две кампании на деца: „DMS HRISI – Подай ръка на Хриси!“ иDMS ZARA – Запази усмивката на Зара“.

11-годишният Дени ни напусна в края на август след неуспешно лечение на втори рецидив на остра лимфобластна левкемия.

Благодарим за този жест на семейството му, в памет на Дени надежда ще получат други нуждаещи се от лечение деца!

Заедно събрахме 54 126 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
13613 84 0 13205 лв. 2046 лв. 25094 лв.

Историята на Дени

През 2017 г. Денислав е диагностициран с остра лимфобластна левкемия.

След проведеното химиотерапевтично лечение е постигната пълна ремисия. До ноември 2019 год. Дени е на поддържаща терапия. За съжаление, година по-късно се установява рецидив – остра миелоидна левкемия. Родителите се свързват със Sourasky Medical Center в Тел Авив и получават първоначално оферата за лечение и алогенна костномозъчна трансплантация от нефамилен донор на стойност 200 000 щатски долара.

По-късно, когато детето вече е прието, се налага да му бъдат проведени 2 курса предоперативна химиотерапия и е назначена трансплантация на костен мозък.

Дени имаше спешна дарителска кампания в DMS миналата година, много дарители му помогнаха да събере средствата за лечение и през месец май 2021 год. той беше успешно трансплантиран. След това измина дълъг възстановителен период.

За голямо съжаление кошмара се завръща – на Дени му предстои нова борба и нова кампания за спасение на живота му!

 

letter Дени се нуждае от спешна лекарска намеса за да влезе в ремисия и да се направи втора животоспасяваща трансплантация! Кампанията му е подновена, помогнете му отново, всяка дарена сума е от огромно значение!