Дени се нуждае от помощ след втори рецидив на левкемия!

Начало на кампанията: 07.06.2022

На 11-годишният Дени му предстои нова борба за да пребори коварната болест. Нужно е спешно скъпоструващо лечение за да бъде спасен живота му!

Дени се нуждае от помощ след втори рецидив на левкемия!
8 808 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DENISLAV

Историята на Дени

През 2017 г. Денислав е диагностициран с остра лимфобластна левкемия.

След проведеното химиотерапевтично лечение е постигната пълна ремисия. До ноември 2019 год. Дени е на поддържаща терапия. За съжаление, година по-късно се установява рецидив – остра миелоидна левкемия. Родителите се свързват със Sourasky Medical Center в Тел Авив и получават първоначално оферата за лечение и алогенна костномозъчна трансплантация от нефамилен донор на стойност 200 000 щатски долара.

По-късно, когато детето вече е прието, се налага да му бъдат проведени 2 курса предоперативна химиотерапия и е назначена трансплантация на костен мозък.

Дени имаше спешна дарителска кампания в DMS миналата година, много дарители му помогнаха да събере средствата за лечение и през месец май 2021 год. той беше успешно трансплантиран. След това измина дълъг възстановителен период.

За голямо съжаление кошмара се завръща – на Дени му предстои нова борба и нова кампания за спасение на живота му!

 

letter Дени се нуждае от спешна лекарска намеса за да влезе в ремисия и да се направи втора животоспасяваща трансплантация! Кампанията му е подновена, помогнете му отново, всяка дарена сума е от огромно значение!

Целта

Към момента все още няма окончателна оферта от болницата за предстоящата трансплантация на костен мозък. Лечението на Дени започва със спешна биологична терапия, всеки курс е на стойност над 60 000 щ.д.

Актуализация от 8 юни 2022:
Семейството на Дени е получило крайната цена от болницата за извършване на костно-мозъчна трансплантация и съпътстващо лечение на обща стойност от 400 хил. щатски долара.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!