Чудната Коледа на „Операция Плюшено Мече“
DMS TALANTI

Чудната Коледа на „Операция Плюшено Мече“

Сподели

Коледните празници са вълнуващ период за сдружение „Операция Плюшено Мече“ и децата, които получават подаръци благодарение на тяхната мащабна кампания.

Целта им е деца в неравностойно положение да получат подарък за Коледа, за да няма нито едно дете в България, което да не е почувствало мъничко топлина на най-светлия празник.

Тази година „Операция Плюшено Мече“ подготви и много специален календар за новата 2021 година. Календарът включва 12 илюстрации на български празници и обичаи, нарисувани от Даниел, който мечтае да стане известен художник.

Даниел е един от участниците в  Скритите таланти на България на „Операция Плюшено Мече“

Вече три години сдружение „Операция плюшено мече“ провежда целогодишно менторската си програма. „Скритите таланти на България“ всяка година избира и работи с определен брой талантливи деца и младежи, лишени от родителска грижа или от социално слабо семейство, които биват подкрепяни да развият пълния си потенциал.

През ноември  сдружението успя да намери и обучи нови ментори за програмата и работи по издаването на две благотворителни стихосбирки, написани от участници в програмата.

Освен поети, в програмата участват и трима кандидат-студенти, които се готвят усилено за прием в Националната Художествена Академия и Софийски университет.

Сдружението помага и на младежи, които се развиват в сферата на футбола, изкуството, народните танци и медицината…

С помощта на кампанията в DMS „Операция плюшено мече“  успя да наберe достатъчно средства, с които да покриe разходите по програмата през тази година.

За да могат още млади хора да получат шанса да мечтаят за по-добро бъдеще, подайте им ръка!

Пратете дарителски SMS с текст DMS TALANTI на 17 777 или направете онлайн дарение на https://dmsbg.com/10479/dms-talanti/