17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS TALANTI – Операция „Плюшено мече“

Кампанията е стартирала на: 20.04.2018
DMS TALANTI – Операция „Плюшено мече“
 • Необходима сума: 30 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 90 лв.
 • Събрани през ОББ: 1565 лв.
 • Изпратени SMS: 3069 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 867 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 55 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 61 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TALANTI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TALANTI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

„Скритите таланти на България“ е новата целогодишна менторска програма на сдружение „Операция Плюшено Мече“, която има за цел да даде шанс за реализация и достойно бъдеще на даровити деца и младежи в неравностойно положение.

„Операция Плюшено Мече“ е организация с десет-годишна история, зад която стой най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти в България, над 30 000 индивидуални раздадени подаръци и 8 000 посетени бенефициента годишно. Ние работим с екип от 200 доброволеца, 20 000 дарителя и директори от 400 институции в цялата страна, за да върнем детството на децата и да създадем един по-светъл празник за всяко дете.

През октомври 2017 официално стартирахме и целогодишна менторска програма, която да работи с деца и младежи целогодишно, а не само по празниците.

„Скритите таланти на България“ всяка година избира и работи с определен брой талантливи деца и младежи лишени от родителска грижа или от социално слабо семейство, като разработва индивидуална програма за всеки участник за цялата учебна година, която включва: работа с обучен персонален ментор, посещение на частни уроци свързани с таланта и желанието за реализация на участника, достъп до семинари, работилници, състезания и конкурси, материали и пособия необходими за развитието на техните умения и мотивационни срещи с известни и успели личности. При желание, сериозност и добри резултати, участниците могат да продължат в програмата и през следващата година до успешното им влизане във ВУЗ или намиране на работа/стаж.

България е майка на хиляди талантливи деца, но не всяко едно от тях има достъп до нужните му ресурси и подкрепа за развиване на неговия потенциал, преследване на мечтите му и създаване на едно сигурно бъдеще. „Скритите таланти на България“ работи с деца и младежи лишени от родителска грижа от социално слаби семейства, като цели да осигури възможност за реализация в избраната от даровития младеж сфера и да подпомогне бъдещето развитие на неговите умения, знания и опитност, за да има всяко дете реален шанс да живее достоен живот с професия и дом.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: plushenomeche.org/bg/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS TALANTI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS TALANTI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)