Операция „Плюшено мече“

Начало на кампанията: 20.04.2018

"Скритите таланти на България" е целогодишна менторска Програма на сдружение "Операция Плюшено Мече", която има дава шанс за прием в университет и професионална реализация на талантливи младежи, лишени от родителска грижа или в рискова среда."

Операция „Плюшено мече“
16 261 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS TALANTI

За кампанията

„Операция Плюшено Мече“ е организация с десет-годишна история, зад която стой най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти в България, над 30 000 индивидуални раздадени подаръци и 8 000 посетени бенефициента годишно.

Ние работим с екип от 200 доброволеца, 20 000 дарителя и директори от 400 институции в цялата страна, за да върнем детството на децата и да създадем един по-светъл празник за всяко дете.

През октомври 2017 официално стартирахме и целогодишна менторска програма, която да работи с деца и младежи целогодишно, а не само по празниците.

„Скритите таланти на България“ всяка година избира и работи с определен брой талантливи деца и младежи лишени от родителска грижа или от социално слабо семейство, като разработва индивидуална програма за всеки участник за цялата учебна година.

Програмата включва: работа с обучен персонален ментор, посещение на частни уроци свързани с таланта и желанието за реализация на участника, достъп до семинари, работилници, състезания и конкурси, материали и пособия необходими за развитието на техните умения и мотивационни срещи с известни и успели личности.

letter При желание, сериозност и добри резултати, участниците могат да продължат в програмата и през следващата година до успешното им влизане във ВУЗ или намиране на работа/стаж.

Целта

България е майка на хиляди талантливи деца, но не всяко едно от тях има достъп до нужните му ресурси и подкрепа за развиване на неговия потенциал, преследване на мечтите му и създаване на едно сигурно бъдеще.

„Скритите таланти на България“ работи с деца и младежи лишени от родителска грижа от социално слаби семейства, като цели да осигури възможност за реализация в избраната от даровития младеж сфера и да подпомогне бъдещето развитие на неговите умения, знания и опитност, за да има всяко дете реален шанс да живее достоен живот с професия и дом.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!