Зелената мечта на 17 СУ „Дамян Груев“

Начало на кампанията: 13.11.2019

Когато децата мечтаят, отварят вълшебни врати – към приказни звездни простори или към зелени ширини. Ние, учители и родители, искаме да сбъднем една детска мечта и това ни срещна с теб, дарителю!

Зелената мечта на 17 СУ „Дамян Груев“
87 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS GREEN DREAM

За кампанията

Когато децата мечтаят, отварят вълшебни врати – към приказни звездни простори или към зелени ширини. Ние, учители и родители, искаме да сбъднем една детска мечта и това ни срещна с теб, дарителю!

Облагородяването на района около изградената с помощта на родители „Зелената класна стая“ и изграждането на кътчета за игри и отдих е продиктувано от необходимостта децата да прекарват повече време сред природата в и без това претоварения учебен ден.

17 СУ „Дамян Груев” е общинско училище, в което се обучават ученици от I до XII клас.Ние смятаме, че малките ученици имат нужда да развиват своите социални и комуникативни умения извън пределите на класната стая- там , където се чувстват свободни и креативн извън зоната на смартфоните.

В училище многократно са провеждани благотворителни базари, средствата от които са влагани в полза на учениците – за осигуряване на приятна и спокойна среда. Последната ни кампания засяга именно нашата „Зелена класна стая“.

Единодушно педагогическият състав реши да се обърне с апел към родителите в началото на тази учебна година и да ги призове да дарят сумата, която биха отделили за букети, в името на инициативата ни- „да заменим цветята в подкрепа на нашето училище“.

letter Зелената класна стая е изградена, необходимо е ограждане, боядисване и изграждане на кътчета (масички и скамейки) в рамките на 4000 лв (еднократна помощ).

Целта

Поради финансови причини проектът е „замразен“ и имаме нужда от Вашата подкрепа и дарение сега, защото сме почти във финалната фаза и обещаваме, че за Вас също ще бъде изключително удовлетворение този социален проект, ако ни подкрепите.

Заедно бихме могли да „запретнем ръкави“ и учениците да получат своя първи урок в „Зелената класна стая“ на 3-ти декември 2019 г. Ние, от своя страна, ще помогнем, организирайки workshop /арт ателие/ „Тайни от семейната ни работилничка“.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!