17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS OLYMP – Подкрепи българските олимпийци!

Кампанията е стартирала на: 11.07.2018
DMS OLYMP – Подкрепи българските олимпийци!
 • Необходима сума: 5 000 ЛВ.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 20 лв.
 • Събрани през ОББ: 27 лв.
 • Изпратени SMS: 397 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 94 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 5 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS OLYMP Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS OLYMP на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

cover_dms_2018_new

Сдружението на олимпийските отбори по природни науки се ражда през 2010 г. като организация с нестопанска цел с една основна мисия – да обедини всички олимпийски състезатели по природни науки, да ги подкрепя, да им осигурява финансиране за нуждите им и да бъде опорният стълб, с чиято помощ олимпийските състезатели и техните ръководители да могат по възможно най-добрия начин да се подготвят за международни състезания.

Името на страната ни датира още от втората половина на миналия век на олимпийския небосклон и е извоювало уважението на всички световни сили с върховите си постижения на международните форуми. България е неизменен участник във всяко издание на Олимпиадите по математика още от далечната 1959 г., когато се поставя началото, а малко известен факт е, че именно нашата страна е основоположник и домакин на Международната олимпиада по информатика през 1989 г. в град Правец. България е сред участниците и учредители на Първата международна олимпиада по биология през 1990 г., заедно с още пет други страни от така наречения Соц блок. Фундамент, говорещ за едно трайно присъствие и превъзходство на таланта на нашите момчета и момичета на Олимпийската арена.

От създаването на Българското олимпийско движение по природни науки до миналата година нашите ученици са успели да донесат на страната ни общо 821 медала – 149 златни, 275 сребърни и 397 бронзови – от най-престижните международни състезания и олимпиади по астрономия, биология, информатика, математика, математическа лингвистика, физика и химия. Резултат на изключителен научен труд и повод за гордост на всеки българин, защото бъдещето и техническия прогрес на нацията ни зависи от техните усилия и всеотдайност.

Подкрепете младите ни олимпийци, защото в техните ръце е Нашето По-Добро Утре!

https://www.instagram.com/olympicbg/
http://olympicbg.org/news/koi-sa-otborite-prez-sezon-2018
http://olympicbg.org/news/parvata-mladezhka-shkola-po-informatika-ni-donese-6-medala-v-kazan
http://olympicbg.org/news/pet-medala-za-fizitsite-ni-v-rusiya-na-evropeyskata-olimpiada-po-fizika


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

icho 2017 exam

 

Уеб адрес: www.olympicbg.org

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS OLYMP Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS OLYMP на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)