Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Верен приятел

Верен приятел

Начало на кампанията: 06.11.2017
Цел: 2 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
18247 23192 5123 75 лв. 266 лв. 251 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 250 от 2 лв.77 от 5 лв.

За кампанията

Вярваме, че грижата и доброто отношение към бездомните животни е основен двигател на пълноценното израстване на човека.

Всеки трябва да изпита удоволствието от това да спаси живот и зарадва нечие сърце. А за това е нужно толкова малко – вяра и желание. Присъединете се към нашето мото – “Ние, които помагаме”!

Принципи

Работим заедно, за да помагаме и намираме дом на пострадали и бездомни животни. Винаги сме напълно прозрачни относно постъпилите дарения. Ние сме отворени за сътрудничество с обществото, фирми и държавни институции.

Дейности

Предоставяне на помощ и защита при спешни случаи и подадени сигнали (удар от кола, малтретиране и др.); извършване на лечение на пострадали и болни животни; създаване на приют; активно участие в изработване на планове, програми, стратегии и софтуерни системи, подпомагащи целите на сдружението.