Верен приятел

Начало на кампанията: 06.11.2017

Създадохме сдружение “Верен приятел”, за да можем заедно да помагаме на пострадали бездомни животни и да търсим дом за тях. 

Верен приятел
Кампанията се нуждае от 2 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS VEREN

За кампанията

Вярваме, че грижата и доброто отношение към бездомните животни е основен двигател на пълноценното израстване на човека.

Всеки трябва да изпита удоволствието от това да спаси живот и зарадва нечие сърце. А за това е нужно толкова малко – вяра и желание. Присъединете се към нашето мото – “Ние, които помагаме”!

Принципи

Работим заедно, за да помагаме и намираме дом на пострадали и бездомни животни. Винаги сме напълно прозрачни относно постъпилите дарения. Ние сме отворени за сътрудничество с обществото, фирми и държавни институции.

Дейности

Предоставяне на помощ и защита при спешни случаи и подадени сигнали (удар от кола, малтретиране и др.); извършване на лечение на пострадали и болни животни; създаване на приют; активно участие в изработване на планове, програми, стратегии и софтуерни системи, подпомагащи целите на сдружението.

 

Целта

Финансовата цел на кампанията е набавяне по 2000 лв. месечно за лечение, кастриране, обезпаразитяване, ваксиниране и задомяване на бездомни и пострадали животни.

Били Люк

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!