17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS VEREN – „Верен приятел – ние, които помагаме”

Кампанията е стартирала на: 06.11.2017
DMS VEREN – „Верен приятел – ние, които помагаме”
 • Необходима сума: 2 000 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 250 лв.
 • Събрани през ОББ: 55 лв.
 • Изпратени SMS: 8769 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 5050 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 604 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 185 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 24 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS VEREN Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS VEREN на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За нас

Създадохме сдружение “Верен приятел”, за да можем заедно да помагаме на пострадали бездомни животни и да търсим дом за тях.  Вярваме, че грижата и доброто отношение към бездомните животни е основен двигател на пълноценното израстване на човека. Всеки трябва да изпита удоволствието от това да спаси живот и зарадва нечие сърце. А за това е нужно толкова малко – вяра и желание. Присъединете се към нашето мото – “Ние, които помагаме”!

Принципи

Работим заедно, за да помагаме и намираме дом на пострадали и бездомни животни. Винаги сме напълно прозрачни относно постъпилите дарения. Ние сме отворени за сътрудничество с обществото, фирми и държавни институции.

Дейности

Предоставяне на помощ и защита при спешни случаи и подадени сигнали (удар от кола, малтретиране и др.); извършване на лечение на пострадали и болни животни; създаване на приют; активно участие в изработване на планове, програми, стратегии и софтуерни системи, подпомагащи целите на сдружението.

Цел

Финансовата цел на кампанията е набавяне по 2000 лв. месечно за лечение, кастриране, обезпаразитяване, ваксиниране и задомяване на бездомни и пострадали животни.

Били Люк


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.verenpriatel.com

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS VEREN Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS VEREN на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)