17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за хора

DMS LIZA – Лизавета Иванова

Кампанията е стартирала на: 05.10.2017
DMS LIZA – Лизавета Иванова
 • Необходима сума: 36 000 USD
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 436 лв.
 • Събрани през ОББ: 3071 лв.
 • Изпратени SMS: 17050 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 989 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 50 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 36 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LIZA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS LIZA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Преди 8 години, когато е 25-годишна, Лизавета усеща първите симптоми на заболяването си – световъртеж, залитане, лесна умора. Направените изследвания установяват, че Лизавета страда от множествена склероза – церебро-спинална форма. Заболяването е нелечимо, единствено може да бъде забавено развитието му.

През годините на лечение и рехабилитация Лизавета има периоди на подобрение и периоди на влошаване. В момента тя провежда предпоследен курс от полагащата й се по клинична пътека терапия. След като приключи пълния цикъл, не се предвижда следващо лечение по НЗОК.

По тази причина Лизавета се обръща към Liv hospital Истанбул и след консултация с проф. Карайоз взима решение да опита лечение със стволови клетки, което дава надежда за стопиране на заболяването и подобряване на сегашното й състояние.

Стойността на 4 курса лечение със стволови клетки е 36 000 щатски долара.

Развитие на кампанията

Към 31.08.2018 год. Лиза е преминала през 2 курса вливки на стволови клетки. Кампанията продължава за набиране на 18 000 USD за още две вливки.

Liza pri Gala


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LIZA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS LIZA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)