Помагаме на Лиза

Начало на кампанията: 05.10.2017

През 2023 год. Лиза започна неврофизиологична и роботизирана рехабилитация в център "Рего". Процедурите ще продължат и през 2024 год. Стойността на едноседмична терапия е 1095 лв.

Помагаме на Лиза
40 967 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LIZA

Историята на Лиза

На 25-годишна възраст Лизавета усеща първите симптоми на заболяването си – световъртеж, залитане, лесна умора. Направените изследвания установяват, че Лизавета страда от множествена склероза – церебро-спинална форма. Заболяването е нелечимо, единствено може да бъде забавено развитието му.

През годините на лечение и рехабилитация Лизавета има периоди на подобрение и периоди, на влошаване. В момента тя провежда предпоследен курс от полагащата й се по клинична пътека терапия. След като приключи пълния цикъл, не се предвижда следващо лечение по НЗОК.

По тази причина Лизавета се обръща към Liv hospital Истанбул и след консултация с проф. Карайоз взима решение да опита лечение със стволови клетки, което дава надежда за стопиране на заболяването и подобряване на сегашното й състояние.

letter През 2023 год. Лиза започна неврофизиологична и роботизирана рехабилитация в център "Рего". Процедурите ще продължат и през 2024 год. Стойността на едноседмична терапия е 1095 лв.

Целта

Към октомври 2023 год. в дарителската й сметка има 31 000 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!