Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помагаме на Лиза

Помагаме на Лиза

Начало на кампанията: 05.10.2017
Цел: 63 720 лв.
Остават: 24 516 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
19724 3323 343 6968 лв. 641 лв. 3510 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 30 от 2 лв.5 от 5 лв.

Историята на Лиза

На 25-годишна възраст Лизавета усеща първите симптоми на заболяването си – световъртеж, залитане, лесна умора. Направените изследвания установяват, че Лизавета страда от множествена склероза – церебро-спинална форма. Заболяването е нелечимо, единствено може да бъде забавено развитието му.

През годините на лечение и рехабилитация Лизавета има периоди на подобрение и периоди, на влошаване. В момента тя провежда предпоследен курс от полагащата й се по клинична пътека терапия. След като приключи пълния цикъл, не се предвижда следващо лечение по НЗОК.

По тази причина Лизавета се обръща към Liv hospital Истанбул и след консултация с проф. Карайоз взима решение да опита лечение със стволови клетки, което дава надежда за стопиране на заболяването и подобряване на сегашното й състояние.

letter През 2023 год. Лиза започна неврофизиологична и роботизирана рехабилитация в център "Рего". Процедурите ще продължат и през 2024 год. Стойността на едноседмична терапия е 1095 лв.