17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ICAT – Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!

Кампанията е стартирала на: 28.08.2017
DMS ICAT – Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!
 • Необходима сума: 4 000 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 382 лв.
 • Събрани през ОББ: 140 лв.
 • Изпратени SMS: 29143 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 7439 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 997 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 278 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 40 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ICAT Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ICAT на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

iCat Rescue е доброволческа организация от Пловдив, създадена в подкрепа и защита на правата на бездомните животни. Нашето съществуване е провокирано от ежедневното насилие, жестокости и безучастността на хората, спрямо животни в беда. Ежедневно получаваме и откликваме на сигнали за пострадали животни – малтретирани, прегазени, простреляни, болни и изоставени от собствениците си.

Цел на кампанията

Искаме да променим колкото се може повече съдби към по-добро. Нашата цел е да намалим страданието на тези същества и да помагаме на тези в нужда. Осъществянето на целта ни включва осигуряване на транспорт за предоставяне на медицински грижи в клиника за пострадалите животни, което включва прегледи, операции, манипулации, лекарства, контролни прегледи, кастриране с цел контрол на свръхпопулацията от бездомни животни, ваксиниране, обезпаразитяване, осигуряване на подслон, намиране на домове и разпространяване на информация сред населението относно хуманно отношение и грижа към животните.

Част от животните, на които сме помогнали да оцелеят сме приютили в мини-котешкият приют, който сме създали и ежедневно обгрижваме котаците в него. За тяхното благосъстояние са нужни средства за храна, медикаменти, прегледи, консумативи, наем за помещението, в което живеят и за да успеем, разчитаме изцяло на дарения от добри хора, подкрепящи каузата ни. Друга част от котките, на които сме помогнали успешно да се излекуват, са щастливо осиновени в България и Германия.

Необходимата месечна сума за да издържаме котаците в приюта и да помагаме на пострадали бездомници е 4000 лв. Не бъди безразличен към живот(но) в нужда. Изпрати sms сега!


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца. 

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ICAT Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ICAT на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)