Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!

Начало на кампанията: 28.08.2017

iCat Rescue е доброволческа организация от Пловдив, създадена в подкрепа и защита на правата на бездомните животни.

Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!
Кампанията се нуждае от 4 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ICAT

За кампанията

Нашето съществуване е провокирано от ежедневното насилие, жестокости и безучастността на хората, спрямо животни в беда.

Искаме да променим колкото се може повече съдби към по-добро. Нашата цел е да намалим страданието на тези същества и да помагаме на тези в нужда.

Осъществянето на целта ни включва осигуряване на транспорт за предоставяне на медицински грижи в клиника за пострадалите животни, което включва прегледи, операции, манипулации, лекарства, контролни прегледи, кастриране с цел контрол на свръхпопулацията от бездомни животни, ваксиниране, обезпаразитяване, осигуряване на подслон, намиране на домове и разпространяване на информация сред населението относно хуманно отношение и грижа към животните.

Част от животните, на които сме помогнали да оцелеят сме приютили в мини-котешкият приют, който сме създали и ежедневно обгрижваме котаците в него.

За тяхното благосъстояние са нужни средства за храна, медикаменти, прегледи, консумативи, наем за помещението, в което живеят и за да успеем, разчитаме изцяло на дарения от добри хора, подкрепящи каузата ни. Друга част от котките, на които сме помогнали успешно да се излекуват, са щастливо осиновени в България и Германия.

letter Ежедневно получаваме и откликваме на сигнали за пострадали животни – малтретирани, прегазени, простреляни, болни и изоставени от собствениците си.

Целта

Необходимата месечна сума за да издържаме котаците в приюта и да помагаме на пострадали бездомници е 4000 лв. Не бъди безразличен към живот(но) в нужда.

Дари сега!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!