Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!

Не бъди безразличен към живот(но) в нужда!

Начало на кампанията: 28.08.2017
Цел: 4 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
59361 38979 8529 1418 лв. 687 лв. 725 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 417 от 2 лв.113 от 5 лв.

За кампанията

Нашето съществуване е провокирано от ежедневното насилие, жестокости и безучастността на хората, спрямо животни в беда.

Искаме да променим колкото се може повече съдби към по-добро. Нашата цел е да намалим страданието на тези същества и да помагаме на тези в нужда.

Осъществянето на целта ни включва осигуряване на транспорт за предоставяне на медицински грижи в клиника за пострадалите животни, което включва прегледи, операции, манипулации, лекарства, контролни прегледи, кастриране с цел контрол на свръхпопулацията от бездомни животни, ваксиниране, обезпаразитяване, осигуряване на подслон, намиране на домове и разпространяване на информация сред населението относно хуманно отношение и грижа към животните.

Част от животните, на които сме помогнали да оцелеят сме приютили в мини-котешкият приют, който сме създали и ежедневно обгрижваме котаците в него.

За тяхното благосъстояние са нужни средства за храна, медикаменти, прегледи, консумативи, наем за помещението, в което живеят и за да успеем, разчитаме изцяло на дарения от добри хора, подкрепящи каузата ни. Друга част от котките, на които сме помогнали успешно да се излекуват, са щастливо осиновени в България и Германия.

letter Ежедневно получаваме и откликваме на сигнали за пострадали животни – малтретирани, прегазени, простреляни, болни и изоставени от собствениците си.