Надежда и спасение на бездомните животни!

Начало на кампанията: 31.05.2017

Ние сме екип от доброволци, обединени от желанието да създадем живот без болка за бездомните животни в град Варна. Работим неуморно за осъществяването на тази наша мечта, като се опитваме да осигурим на бездомничетата ветеринарна помощ

Надежда и спасение на бездомните животни!
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ANIMAL

За кампанията

Нашата кауза 

Ние искаме един по-добър свят, в които животните няма да бъдат подложени на болка и да бъдат наранявани. Ще направим всичко по силите си да променим това. С вашата помощ и нашата всеотдайност, ние вярваме, че ще спрем болката за много невинни създания и ще намерим дом и любов за нашите бездомни и страдащи приятели. Доброто е това, което е важно.


Ние сме екип от доброволци, обединени от желанието да създадем живот без болка за бездомните животни в град Варна. Работим неуморно за осъществяването на тази наша мечта, като се опитваме да осигурим на бездомничетата ветеринарна помощ (за ранените и болните), приютяване във временни домове, чипиране, кастриране, ваксиниране, обезпаразитяване и намиране на отговорни нови собственици, които да ги дарят с постоянен дом, грижа и любов.

За да намерим най-доброто място за нашите изстрадали бездомничета ние изискваме от всички потенциални осиновители да попълнят въпросник, да ни дадат малко информация за себе си и да подпишат договор при осиновяването.

По този начин се стараем да предотвратим завръщането на животните на улицата след някой и друг месец в случай, че стопаните им решат, че те изискват твърде много работа или че не изпълняват техните очаквания.

Животните ни се дават само за домашни любимци, които ще бъдат третирани като членове на семейството, а не за кучета пазачи, които ще седят вързани на синджир или за мишеловки, които ще бъдат хранени с отпадъци.

Тъй като всички членове на организацията ни са доброволци, средствата за помощта, която оказваме, се събират изцяло от дарения. Не получаваме никаква държавна помощ и често дължим стотици левове на ветеринарните клиники, които са свикнали да се налага да ни изчакват да им се разплатим чак след като животоспасяващата процедура нужна на някое животно е била извършена.

Имаме сключени договори с осем ветеринарни клиники във Варна за съвместна работа на преференциални цени и при преференциални условия за бездомни животни.

В клиниките са поставени дарителски кутии, където всеки може да помогне за лечението на животните. Ние се нуждаем от вашата помощ, за да се намерим нови стопани, а също така и за ваксинации, лечения и кастрации.

3 4

letter Търсим осиновители предимно в България, но когато не намерим подходящи тук, с помощта на наши доброволци от други страни, животинките ни намират домове в Германия, Австрия, Швейцария, Финландия, Холандия, Англия, дори и Италия.

Какъв е проблемът?

Това е нарастващата популация от бездомни, скитащи и изоставени животни, както и с пострадалите животни, голяма част жертви на насилие. 

Какво е решението – участване и подпомагане осиновяването на бездомни животни и/или такива от общинските изолатори и приюти; осигуряване на ветеринарно-медицинска помощ за животни, които се нуждаят от лечение; кастрация на бездомни и домашни животни; осигуряване на приемни домове, средства за лечение на тежко пострадали животни; създаване и стопанисване на приюти и кастрационни центрове за бездомни животни
2

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!