Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Надежда и спасение на бездомните животни!

Надежда и спасение на бездомните животни!

Начало на кампанията: 31.05.2017
Цел: 1 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
89856 59319 8462 482 лв. 490 лв. 230 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 724 от 2 лв.130 от 5 лв.

За кампанията

Нашата кауза 

Ние искаме един по-добър свят, в които животните няма да бъдат подложени на болка и да бъдат наранявани. Ще направим всичко по силите си да променим това. С вашата помощ и нашата всеотдайност, ние вярваме, че ще спрем болката за много невинни създания и ще намерим дом и любов за нашите бездомни и страдащи приятели. Доброто е това, което е важно.


Ние сме екип от доброволци, обединени от желанието да създадем живот без болка за бездомните животни в град Варна. Работим неуморно за осъществяването на тази наша мечта, като се опитваме да осигурим на бездомничетата ветеринарна помощ (за ранените и болните), приютяване във временни домове, чипиране, кастриране, ваксиниране, обезпаразитяване и намиране на отговорни нови собственици, които да ги дарят с постоянен дом, грижа и любов.

За да намерим най-доброто място за нашите изстрадали бездомничета ние изискваме от всички потенциални осиновители да попълнят въпросник, да ни дадат малко информация за себе си и да подпишат договор при осиновяването.

По този начин се стараем да предотвратим завръщането на животните на улицата след някой и друг месец в случай, че стопаните им решат, че те изискват твърде много работа или че не изпълняват техните очаквания.

Животните ни се дават само за домашни любимци, които ще бъдат третирани като членове на семейството, а не за кучета пазачи, които ще седят вързани на синджир или за мишеловки, които ще бъдат хранени с отпадъци.

Тъй като всички членове на организацията ни са доброволци, средствата за помощта, която оказваме, се събират изцяло от дарения. Не получаваме никаква държавна помощ и често дължим стотици левове на ветеринарните клиники, които са свикнали да се налага да ни изчакват да им се разплатим чак след като животоспасяващата процедура нужна на някое животно е била извършена.

Имаме сключени договори с осем ветеринарни клиники във Варна за съвместна работа на преференциални цени и при преференциални условия за бездомни животни.

В клиниките са поставени дарителски кутии, където всеки може да помогне за лечението на животните. Ние се нуждаем от вашата помощ, за да се намерим нови стопани, а също така и за ваксинации, лечения и кастрации.

3 4

letter Търсим осиновители предимно в България, но когато не намерим подходящи тук, с помощта на наши доброволци от други страни, животинките ни намират домове в Германия, Австрия, Швейцария, Финландия, Холандия, Англия, дори и Италия.