17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ANIMAL – Кампания „Да подарим надежда и спасение на бездомните животни!“

Кампанията е стартирала на: 31.05.2017
DMS ANIMAL – Кампания „Да подарим надежда и спасение на бездомните животни!“
 • Необходима сума: 10 000 лв на година
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 395 лв.
 • Събрани през ОББ: 202 лв.
 • Изпратени SMS: 45531 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 16434 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 1271 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 322 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 43 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ANIMAL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ANIMAL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Нашата кауза 

Ние искаме един по-добър свят, в които животните няма да бъдат подложени на болка и да бъдат наранявани. Ще направим всичко по силите си да променим това. С вашата помощ и нашата всеотдайност, ние вярваме, че ще спрем болката за много невинни създания и ще намерим дом и любов за нашите бездомни и страдащи приятели. Доброто е това, което е важно.

Кои сме ние

Ние сме екип от доброволци, обединени от желанието да създадем живот без болка за бездомните животни в град Варна. Работим неуморно за осъществяването на тази наша мечта, като се опитваме да осигурим на бездомничетата ветеринарна помощ (за ранените и болните), приютяване във временни домове, чипиране, кастриране, ваксиниране, обезпаразитяване и намиране на отговорни нови собственици, които да ги дарят с постоянен дом, грижа и любов.

Търсим осиновители предимно в България, но когато не намерим подходящи тук, с помощта на наши доброволци от други страни, животинките ни намират домове в Германия, Австрия, Швейцария, Финландия, Холандия, Англия, дори и Италия. За да намерим най-доброто място за нашите изстрадали бездомничета ние изискваме от всички потенциални осиновители да попълнят въпросник, да ни дадат малко информация за себе си и да подпишат договор при осиновяването.

По този начин се стараем да предотвратим завръщането на животните на улицата след някой и друг месец в случай, че стопаните им решат, че те изискват твърде много работа или че не изпълняват техните очаквания. Животните ни се дават само за домашни любимци, които ще бъдат третирани като членове на семейството, а не за кучета пазачи, които ще седят вързани на синджир или за мишеловки, които ще бъдат хранени с отпадъци.

Тъй като всички членове на организацията ни са доброволци, средствата за помощта, която оказваме, се събират изцяло от дарения. Не получаваме никаква държавна помощ и често дължим стотици левове на ветеринарните клиники, които са свикнали да се налага да ни изчакват да им се разплатим чак след като животоспасяващата процедура нужна на някое животно е била извършена. Имаме сключени договори с осем ветеринарни клиники във Варна за съвместна работа на преференциални цени и при преференциални условия за бездомни животни. В клиниките са поставени дарителски кутии, където всеки може да помогне за лечението на животните. Ние се нуждаем от вашата помощ, за да се намерим нови стопани, а също така и за ваксинации, лечения и кастрации.

Какъв е проблемът?

Това е нарастващата популация от бездомни, скитащи и изоставени животни, както и с пострадалите животни, голяма част жертви на насилие. Какво е решението – участване и подпомагане осиновяването на бездомни животни и/или такива от общинските изолатори и приюти; осигуряване на ветеринарно-медицинска помощ за животни, които се нуждаят от лечение; кастрация на бездомни и домашни животни; осигуряване на приемни домове, средства за лечение на тежко пострадали животни; създаване и стопанисване на приюти и кастрационни центрове за бездомни животни

2 3 4


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: animalhope-varna.org/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ANIMAL Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ANIMAL на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)