Гласът на дивите животни

Начало на кампанията: 10.10.2016

Фондация „Дивите Животни“ се е посветила на спасяването, лечението и отглеждането на пострадали или осиротели диви животни от градската и изцяло дива среда.

Гласът на дивите животни
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DIVITE

За кампанията

Малкият ни екип приема за специализирано обгрижване и лечение животни от цялата страна, които не могат да получат подходяща помощ никъде другаде.

Ако сте намерили безпомощно бебе гълъб, прострелян орел, ранено катериче, костенурка със счупена коруба или изнемощял таралеж, „Дивите Животни“ е мястото, където можете да потърсите съдействие и няма да бъдете върнати, тъй като ние приемаме животни от всякакъв вид, независимо дали са защитени или не.

Сред пациентите ни ще откриете всякакви бодливи и летливи, разнородни опашати, космати, ушати и мустакати животни.

Усилията ни са капка в морето на огромния брой дивачета, пострадали в резултат на човешка немарливост, омраза, алчност или жестокост, както и от природни и случайни събития. Всеки спасен див живот обаче е от значение и бива върнат обратно в природата, за да заеме отново своето място във водовъртежа на естествения кръговрат.

Ние се издържаме само от даренията на човеци, съпричастни на каузата ни. Независимо, че парите почти никога не стигат, не отказваме да поемем случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане на каквото и да било.

letter Изпращайки съобщение с текст DMS DIVITE, вие ще помогнете на „Дивите Животни“ да продължат да спасяват повече животни в беда.

Целта

Средствата ще се използват в ежедневната дейност на организацията за закупуване на специализирани храни, медикаменти, консумативи и инструменти, в зависимост от специфичните нужди на приеманите за лечение и доотглеждане животни, както и за заплащане на манипулации и изследвания, нужни при лечението им.

Средствата са необходими и при организиране на спасителни акции на диви животни или други услуги, когато нуждите на дадено животно ги изискват.

Не на последно място, финансовата помощ, събрана чрез DMS платформата, ще се използва за оборудването на първия по рода си спасителен център за диви животни от всякакъв вид, който предстои да започнем да градим и се надяваме скоро да отвори врати в София. За цялостната дейност на организацията  месечно са необходими около 1 000 лв, годишно – 12 000 лв.

dsc_2013_02 img_7380 20150505_115726img_3202-1 img_5035

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!