Гласът на дивите животни

Гласът на дивите животни

Начало на кампанията: 10.10.2016
Цел: 1 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
19622 40667 11950 730 лв. 708 лв. 616 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 416 от 2 лв.168 от 5 лв.

За кампанията

Малкият ни екип приема за специализирано обгрижване и лечение животни от цялата страна, които не могат да получат подходяща помощ никъде другаде.

Ако сте намерили безпомощно бебе гълъб, прострелян орел, ранено катериче, костенурка със счупена коруба или изнемощял таралеж, „Дивите Животни“ е мястото, където можете да потърсите съдействие и няма да бъдете върнати, тъй като ние приемаме животни от всякакъв вид, независимо дали са защитени или не.

Сред пациентите ни ще откриете всякакви бодливи и летливи, разнородни опашати, космати, ушати и мустакати животни.

Усилията ни са капка в морето на огромния брой дивачета, пострадали в резултат на човешка немарливост, омраза, алчност или жестокост, както и от природни и случайни събития. Всеки спасен див живот обаче е от значение и бива върнат обратно в природата, за да заеме отново своето място във водовъртежа на естествения кръговрат.

Ние се издържаме само от даренията на човеци, съпричастни на каузата ни. Независимо, че парите почти никога не стигат, не отказваме да поемем случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане на каквото и да било.

letter Изпращайки съобщение с текст DMS DIVITE, вие ще помогнете на „Дивите Животни“ да продължат да спасяват повече животни в беда.