17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DIVITE – „Гласът на дивите“

Кампанията е стартирала на: 10.10.2016
DMS DIVITE – „Гласът на дивите“
 • Необходима сума: 12 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 300 лв.
 • Събрани през ОББ: 202 лв.
 • Изпратени SMS: 8870 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 7802 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 1304 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 468 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 120 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DIVITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DIVITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние

Фондация „Дивите Животни“ се е посветила на спасяването, лечението и отглеждането на пострадали или осиротели диви животни от градската и изцяло дива среда. Малкият ни екип приема за специализирано обгрижване и лечение животни от цялата страна, които не могат да получат подходяща помощ никъде другаде. Ако сте намерили безпомощно бебе гълъб, прострелян орел, ранено катериче, костенурка със счупена коруба или изнемощял таралеж, „Дивите Животни“ е мястото, където можете да потърсите съдействие и няма да бъдете върнати, тъй като ние приемаме животни от всякакъв вид, независимо дали са защитени или не. Сред пациентите ни ще откриете всякакви бодливи и летливи, разнородни опашати, космати, ушати и мустакати животни.

Усилията ни са капка в морето на огромния брой дивачета, пострадали в резултат на човешка немарливост, омраза, алчност или жестокост, както и от природни и случайни събития. Всеки спасен див живот обаче е от значение и бива върнат обратно в природата, за да заеме отново своето място във водовъртежа на естествения кръговрат.

Ние се издържаме само от даренията на човеци, съпричастни на каузата ни. Независимо, че парите почти никога не стигат, не отказваме да поемем случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане на каквото и да било.

Целта на кампанията

Изпращайки съобщение с текст DMS DIVITE, вие ще помогнете на „Дивите Животни“ да продължат да спасяват повече животни в беда. Средствата ще се използват в ежедневната дейност на организацията за закупуване на специализирани храни, медикаменти, консумативи и инструменти, в зависимост от специфичните нужди на приеманите за лечение и доотглеждане животни, както и за заплащане на манипулации и изследвания, нужни при лечението им.

Средствата са необходими и при организиране на спасителни акции на диви животни или други услуги, когато нуждите на дадено животно ги изискват. Не на последно място, финансовата помощ, събрана чрез DMS платформата, ще се използва за оборудването на първия по рода си спасителен център за диви животни от всякакъв вид, който предстои да започнем да градим и се надяваме скоро да отвори врати в София. За цялостната дейност на организацията  месечно са необходими около 1 000 лв, годишно – 12 000 лв.

dsc_2013_02 img_7380 20150505_115726img_3202-1 img_5035


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DIVITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DIVITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)