Национална благотворителна кампания 2021 „Нека бъдем по-добри“

Национална благотворителна кампания 2021 „Нека бъдем по-добри“

Начало на кампанията: 18.07.2019
Цел: 10 000 лв.
Остават: 5 734 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2187 544 170 141 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За фестивала

Най-големият музикален форум ще избере своята песен в Категория „Конкурс за нова българска поп и рок песен“ 2021.

За призовите места тази година се състезават 14 нови песни. И този път Селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции, изпита „затруднение“ при избора на песните.

Фестивалът се организира от Сдружение „Спринт Продакшън” и Столична община с подкрепата на Министерство на културата, Българската национална телевизия, Българското национално радио, Националния дворец на културата и в партньорство с Българска музикална асоциация /БМА/ и Сдружението „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/.

Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI 1, DMS BUDNI 2, DMS BUDNI 3 и т.н. до 14).

Средствата са в полза на Благотворителната кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“.

Обръщаме внимание, че предвид извънредната епидемиологична обстановка в страната, ще бъдат спазени всички необходими противоепидемични мерки:  публиката ще е разпределена само на седящи места през едно, физическа дистанция от най-малко 1.5 м. между посетителите и носенето на защитни маски за лице ще бъде задължително.
В тази връзка настаняването ще започне в 19:00 часа.

letter Гала вечерта ще представи и рецитал с ретроспекция на изпълнения на песни, получили големите награди на фестивала през годините.