Национална благотворителна кампания 2021 „Нека бъдем по-добри“

Начало на кампанията: 18.07.2019

В навечерието на празника на Столицата, на 16 септември 2021 г., от 19:00, Зала 1 на НДК - отново ще събере изявени и млади композитори, текстописци, аранжьори и изпълнители, за ХI-тото издание на Фестивала за поп и рок музика – „София 2021”. София избира своята песен за 2021 година под надслов: „Дай рамо на твоята най-добра защита! Ваксинирай се!“

Национална благотворителна кампания 2021 „Нека бъдем по-добри“
4 244 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BUDNI

За фестивала

Най-големият музикален форум ще избере своята песен в Категория „Конкурс за нова българска поп и рок песен“ 2021.

За призовите места тази година се състезават 14 нови песни. И този път Селекционна комисия, съставена от утвърдени автори на музика, текст и аранжимент и представители на радиостанции, изпита „затруднение“ при избора на песните.

Фестивалът се организира от Сдружение „Спринт Продакшън” и Столична община с подкрепата на Министерство на културата, Българската национална телевизия, Българското национално радио, Националния дворец на културата и в партньорство с Българска музикална асоциация /БМА/ и Сдружението „Независими автори, музиканти и продуценти“ /СНАМП/.

Песента на Публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента – фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777 с текст DMS BUDNI + съответния номер на песен (напр. DMS BUDNI 1, DMS BUDNI 2, DMS BUDNI 3 и т.н. до 14).

Средствата са в полза на Благотворителната кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“, която и тази година подкрепя каузата: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“.

Обръщаме внимание, че предвид извънредната епидемиологична обстановка в страната, ще бъдат спазени всички необходими противоепидемични мерки:  публиката ще е разпределена само на седящи места през едно, физическа дистанция от най-малко 1.5 м. между посетителите и носенето на защитни маски за лице ще бъде задължително.
В тази връзка настаняването ще започне в 19:00 часа.

letter Гала вечерта ще представи и рецитал с ретроспекция на изпълнения на песни, получили големите награди на фестивала през годините.

Целта

Каузата е от изключително значение за демографската политика на страната ни и отправя послания, насочени към превенция и опазване репродуктивното здраве на младите хора в България.

Списък песни 2021

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!