17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS BEZDOMNI – кампания „Подари живот“!

Кампанията е стартирала на: 16.02.2016
DMS BEZDOMNI – кампания „Подари живот“!
 • Необходима сума: 14 400 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 350 лв.
 • Събрани през ОББ: 189 лв.
 • Изпратени SMS: 11824 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 8318 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 592 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 89 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 10 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BEZDOMNI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BEZDOMNI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кои сме ние?

„Милосърдни сърца – 2015” – Бургас има за цел подпомагане и защита на бездомните животни като им осигурява лечение, ветеринарна грижа, храна, вода, временен подслон и намиране на постоянни семейства. Сдружението се финансира изцяло от дарения, тоест с помощта на дарители ние осигуряваме временни грижи на бедстващи животни и намираме внимателно проверени постоянни домове. Ние се опитваме да направим всичко, за да подпомогнем борбата с жестокостта към животните, като им даваме втори шанс за по-добър живот.

Защо правим кампанията?

Защото вярваме, че всяко живо същество заслужава добър и спокоен живот, който за съжаление малко животни получават в България. За да можем да реагираме адекватно и бързо, за да спасим по-голям процент от животните, се нуждаем от помощта на повече хора.

Резултати

За последните 4 месеца успяхме да наберем почти 20000 лв., от които 2981,08 лв. от ДМС за Спасителна къщурка – място, което да приютява всички излекувани от нас животни и да им дава нужното спокойствие и топлина, докато си намерят стопани. Имотът се намира в близост до Бургас, с площ 0,914 дка и масивна постройка от 24 кв.м. Ще направим реконструкция, след която ще се обособи място за 30 котки и 5 кучета, като ще се обособи място за изолиране на болни животни и родилки. Идеята е да се придобие статут от БАБХ чрез проект за Център за временно настаняване на котки и кучета, където да престояват, докато бъдат излекувани, ваксинирани, кастрирани и се предадат на новите им стопани с микрочип.

Цел:

Финансовата цел на новата ни кампания е да успее да набира по 1200 лева месечно (14 400 лв. за година), за лечение, ваксиниране и кастриране на малтретиране животни.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.mercifulhearts-bg.com

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS BEZDOMNI Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS BEZDOMNI на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)