Подари живот!

Начало на кампанията: 16.02.2016

„Милосърдни сърца – 2015” има за цел подпомагане и защита на бездомните животни като им осигурява лечение, ветеринарна грижа, храна, вода, временен подслон и намиране на постоянни семейства.

Подари живот!
Кампанията се нуждае от 1 200 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS BEZDOMNI

За кампанията

Сдружението се финансира изцяло от дарения, тоест с помощта на дарители ние осигуряваме временни грижи на бедстващи животни и намираме внимателно проверени постоянни домове.

Ние се опитваме да направим всичко, за да подпомогнем борбата с жестокостта към животните, като им даваме втори шанс за по-добър живот.

Защо правим кампанията?

Защото вярваме, че всяко живо същество заслужава добър и спокоен живот, който за съжаление малко животни получават в България. За да можем да реагираме адекватно и бързо, за да спасим по-голям процент от животните, се нуждаем от помощта на повече хора.

Резултати

За последните 4 месеца успяхме да наберем почти 20000 лв., от които 2981,08 лв. от ДМС за Спасителна къщурка – място, което да приютява всички излекувани от нас животни и да им дава нужното спокойствие и топлина, докато си намерят стопани. Имотът се намира в близост до Бургас, с площ 0,914 дка и масивна постройка от 24 кв.м.

Ще направим реконструкция, след която ще се обособи място за 30 котки и 5 кучета, като ще се обособи място за изолиране на болни животни и родилки.

Идеята е да се придобие статут от БАБХ чрез проект за Център за временно настаняване на котки и кучета, където да престояват, докато бъдат излекувани, ваксинирани, кастрирани и се предадат на новите им стопани с микрочип.

Целта

Финансовата цел на новата ни кампания е да успее да набира по 1200 лева месечно (14 400 лв. за година), за лечение, ваксиниране и кастриране на малтретиране животни.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!