Подари живот!

Подари живот!

Начало на кампанията: 16.02.2016
Цел: 1 200 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
14022 14491 1253 219 лв. 350 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 79 от 2 лв.11 от 5 лв.

За кампанията

Сдружението се финансира изцяло от дарения, тоест с помощта на дарители ние осигуряваме временни грижи на бедстващи животни и намираме внимателно проверени постоянни домове.

Ние се опитваме да направим всичко, за да подпомогнем борбата с жестокостта към животните, като им даваме втори шанс за по-добър живот.

Защо правим кампанията?

Защото вярваме, че всяко живо същество заслужава добър и спокоен живот, който за съжаление малко животни получават в България. За да можем да реагираме адекватно и бързо, за да спасим по-голям процент от животните, се нуждаем от помощта на повече хора.

Резултати

За последните 4 месеца успяхме да наберем почти 20000 лв., от които 2981,08 лв. от ДМС за Спасителна къщурка – място, което да приютява всички излекувани от нас животни и да им дава нужното спокойствие и топлина, докато си намерят стопани. Имотът се намира в близост до Бургас, с площ 0,914 дка и масивна постройка от 24 кв.м.

Ще направим реконструкция, след която ще се обособи място за 30 котки и 5 кучета, като ще се обособи място за изолиране на болни животни и родилки.

Идеята е да се придобие статут от БАБХ чрез проект за Център за временно настаняване на котки и кучета, където да престояват, докато бъдат излекувани, ваксинирани, кастрирани и се предадат на новите им стопани с микрочип.