Изграждане на приют за малтретирани коне

Начало на кампанията: 01.12.2015

Целта на организацията е чрез усилена работа и експертна помощ да участва в решаването на проблеми с бездомните животни в София и страната.

Изграждане на приют за малтретирани коне
36 073 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KONE

За кампанията

Фондация Аnimal Rescue София започва своя проект за изграждане на убежище за малтретирани коне. Случаите на малтретирани и/или зле гледани коне в България за съжаление са масово явление. Animal Rescue Sofia е българска фондация, основана от приятели на животните.

Въпреки общественото мнение и отразяването на насилие към коне от медиите, не съществува възможност за тяхното изземане от държавата или неправителствени организации, тъй като никъде в България няма приют за коне.

letter Ние от Аnimal Rescue София искаме да създадем място, където изоставените и малтретирани коне да изживеят дните си на спокойствие, да бъдат добре обгрижвани и обичани. 

Целта

Целта ни е да закупим имот, в който да изградим конюшни, сеновали, огради и хамбар. Animal Rescue Sofia се финансира изцяло от дарения – вашата помощ е от огромно значение!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!