Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Изграждане на приют за малтретирани коне

Изграждане на приют за малтретирани коне

Начало на кампанията: 01.12.2015
Цел: 100 000 лв.
Остават: 64 750 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
11450 8189 1352 302 лв. 250 лв. 110 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Фондация Аnimal Rescue София започва своя проект за изграждане на убежище за малтретирани коне. Случаите на малтретирани и/или зле гледани коне в България за съжаление са масово явление. Animal Rescue Sofia е българска фондация, основана от приятели на животните.

Въпреки общественото мнение и отразяването на насилие към коне от медиите, не съществува възможност за тяхното изземане от държавата или неправителствени организации, тъй като никъде в България няма приют за коне.

letter Ние от Аnimal Rescue София искаме да създадем място, където изоставените и малтретирани коне да изживеят дните си на спокойствие, да бъдат добре обгрижвани и обичани.