Зелено общество в действие

Начало на кампанията: 08.08.2015

Повече излекувани диви животни, повече отгледани диви сирачета, повече хора въвлечени в зелената идея, повече полезни, диви, съседи в градовете ни, повече от нас за бъдещето. С нас ли сте?

Зелено общество в действие
10 257 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS OREL

За кампанията

Кампанията „Зелено общество в действие” на Спасителния център за диви животни на „Зелени Балкани“ – Стара Загора е насочена към всички вас, които имате силата, смелостта и ината да бъдете част от „зеленото общество“ на България. Това е мисия с която и ние от Центъра сме се нагърбили.

Защо го правим

Да се грижиш за ранената дива природа е не винаги лесна, но в същото време e отговорна и предизвикателна мисия. Тя e мащабна и дръзка, а успехът й е толкова голям, колкото големи са мечтите на хората, загърбили се с нея. И следвайки максимата на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“ ние вярваме, че повече….ами можем повече!

letter Повече излекувани диви животни, повече отгледани диви сирачета, повече хора въвлечени в зелената идея, повече полезни, диви, съседи в градовете ни, повече от нас за бъдещето. С нас ли сте?

Нашата цел

Набиране на 5 000 лева за подпомагане дейността на Спасителния център за диви животни, чрез подобряване инфраструктурата му – волиери, амбулатория, посетителска част.

Ще подобрим условията и обслужването на нашите диви пациенти, както и визията на посетителската част на Центъра.

Така ще дадем по-добър живот на „стационарните“ пациенти на Центъра, ще създадем по-добри условия за работа в амбулатория и реанимация, а също така ще облагородим средата на посетителския кът на Центъра.

Спасителният център за диви животни, както и Зелени Балкани, като цяло, разчитат изцяло на проекти и дарения за своята издръжка.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!