Помощ за ранената дива природа!

Помощ за ранената дива природа!

Начало на кампанията: 08.08.2015
Цел: 2 000 лв. месечно
Остават: 1 747 лв.
Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6741 4804 1202 0 303 лв. 128 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 36 от 2 лв. 7 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията

Вече над двадесет и пет десетилетия Спасителният център за диви животни на Зелени Балкани е символ на борбата за спасяването на дивата природа на България, в лицето на най-уязвимите – дивите животни.

Благодарение на всички доброволци, дарители и съмишленици, годишно през вратите му преминават над 1700 нуждаещи се от помощ диви същества.

Създаден от доброволци, поддържан от съмишленици и дарители, партньор на институции и организации, Центърът е олицетворение на добротата и ината, които носим у себе си! Той е това, което е, благодарение на всички, които го подкрепяха през тези години!

Защо го правим

За да има какво да оставим след себе си, трябва да се погрижим за него. И докато има такива, които рушат, трябва да има и такива, като всички нас, които градят.

Не бива повече да позволяваме човекът да е причина за изчезването на нито един вид, защото ако продължаваме така, ще станем причина за изчезването на човешкия! Защото всяко едно птиче, бозайник, насекомо, дори и най-малкото, имат своето място в природата.

letter Да лекуваш диви животни е предизвикателство, което малкият ни екип поема с радост и цялата отговорност, на която е способен. Имаме нужда от вас, за да продължим напред, заедно да опазваме дивото богатство на България!