Помощ за ранената дива природа!

Начало на кампанията: 08.08.2015

Ние спасяваме ранената дива природа! С нас ли сте?

Помощ за ранената дива природа!
Кампанията се нуждае от 2 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS OREL

За кампанията

Вече над двадесет и пет десетилетия Спасителният център за диви животни на Зелени Балкани е символ на борбата за спасяването на дивата природа на България, в лицето на най-уязвимите – дивите животни.

Благодарение на всички доброволци, дарители и съмишленици, годишно през вратите му преминават над 1700 нуждаещи се от помощ диви същества.

Създаден от доброволци, поддържан от съмишленици и дарители, партньор на институции и организации, Центърът е олицетворение на добротата и ината, които носим у себе си! Той е това, което е, благодарение на всички, които го подкрепяха през тези години!

Защо го правим

За да има какво да оставим след себе си, трябва да се погрижим за него. И докато има такива, които рушат, трябва да има и такива, като всички нас, които градят.

Не бива повече да позволяваме човекът да е причина за изчезването на нито един вид, защото ако продължаваме така, ще станем причина за изчезването на човешкия! Защото всяко едно птиче, бозайник, насекомо, дори и най-малкото, имат своето място в природата.

letter Да лекуваш диви животни е предизвикателство, което малкият ни екип поема с радост и цялата отговорност, на която е способен. Имаме нужда от вас, за да продължим напред, заедно да опазваме дивото богатство на България!

Нашата цел

Даренията, които целим да наберем в тази кампания са 2000 лева месечно. Те са нужни за покриване на различните и все по-големи разходи на Центъра – лекарства, храни, лични предпазни средства за лекарите и доброволците, спешни разходи при форсмажорни обстоятелства и акции.

Нашата организация е неправителствена и с нестопанска цел. Това ще рече, че ние не сме на издръжка към държавния бюджет, не произвеждаме и не продаваме нищо, с което да покрием разходите си. Но светът в който живеем е материален, ето защо имаме нужда от вашата помощ и ви благодарим!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!