Кампания „Има надежда за малките“

Кампания „Има надежда за малките“

Начало на кампанията: 01.06.2015
Цел: 15 715 лв.
Остават: 8 797 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2220 1017 375 583 лв. 206 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 33 от 2 лв.13 от 5 лв.

За кампанията

През 2013 г. повече от 980 деца от 0 до 1 годинка са били изоставени или изведени от семейната си среда поради опасност за здравето и сигурността им. В тази крехка възраст, те имат нужда от много любов и квалифицирана грижа, за да се развият и да пораснат здрави и пълноценни възрастни.

Центровете на фондация „Надежда за малките” представляват малки уютни къщи с двор, в които шест бебета или малки деца получават индивидуално внимание и грижа.

Наричаме ги Малките къщи.

Тук децата имат истински дом. Имат лично пространство, лични вещи, възможност за участие във всички сфери на социалния живот – от храненето заедно на маса с възрастния и ежедневната разходка с количка навън до развиването на личните си таланти.

Тук има кой  да обгрижва децата, да ги „вижда” и „чува”, да им дава любов и нежност. Те имат подкрепата да открият себе си, да приемат съдбата си, и най-важното – да пораснат способни да обичат, защото са били обичани.

 

letter От 2010 г. до сега в Малките къщи настанени 56 деца - 5 от тях са върнати в биологичните семейства, 8 са настанени в приемни семейства, а останалите са осиновени.