Кампания „Има надежда за малките“

Начало на кампанията: 01.06.2015

Фондация „Надежда за малките“ стартира DMS кампания, която цели да събере средства за обгрижването на бебета в Малката къща

Кампания „Има надежда за малките“
9 519 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS MALKITE

За кампанията

През 2013 г. повече от 980 деца от 0 до 1 годинка са били изоставени или изведени от семейната си среда поради опасност за здравето и сигурността им. В тази крехка възраст, те имат нужда от много любов и квалифицирана грижа, за да се развият и да пораснат здрави и пълноценни възрастни.

Центровете на фондация „Надежда за малките” представляват малки уютни къщи с двор, в които шест бебета или малки деца получават индивидуално внимание и грижа.

Наричаме ги Малките къщи.

Тук децата имат истински дом. Имат лично пространство, лични вещи, възможност за участие във всички сфери на социалния живот – от храненето заедно на маса с възрастния и ежедневната разходка с количка навън до развиването на личните си таланти.

Тук има кой  да обгрижва децата, да ги „вижда” и „чува”, да им дава любов и нежност. Те имат подкрепата да открият себе си, да приемат съдбата си, и най-важното – да пораснат способни да обичат, защото са били обичани.

 

letter От 2010 г. до сега в Малките къщи настанени 56 деца - 5 от тях са върнати в биологичните семейства, 8 са настанени в приемни семейства, а останалите са осиновени.

Нашата цел:

Кампанията цели да набере минимум 15 715 лева – колкото струва издръжката на 1 дете за 1 година в Малката къща. Тази сума включва храна, дрешки, тоалетни принадлежности и най-важното – грижата!

Затова разчитаме на безкрайната щедрост на хората и организациите, които вярват в нашата кауза.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!