17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS MALKITE – кампания „Има надежда за малките“

Кампанията е стартирала на: 01.06.2015
DMS MALKITE – кампания „Има надежда за малките“
 • Необходима сума: 15 715 лева
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 206 лв.
 • Събрани през ОББ: 583 лв.
 • Изпратени SMS: 2139 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 820 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 281 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 18 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 7 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS MALKITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS MALKITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За кампанията:

Фондация „Надежда за малките“ стартира DMS кампания, която цели да събере средства за обгрижването на бебета в Малката къща за 1 година.

Защо го правим:

През 2013 г. повече от 980 деца от 0 до 1 годинка са били изоставени или изведени от семейната си среда поради опасност за здравето и сигурността им. В тази крехка възраст, те имат нужда от много любов и квалифицирана грижа, за да се развият и да пораснат здрави и пълноценни възрастни.

Как го правим:

Центровете на фондация „Надежда за малките” представляват малки уютни къщи с двор, в които шест бебета или малки деца получават индивидуално внимание и грижа.

Наричаме ги Малките къщи.

Тук децата имат истински дом. Имат лично пространство, лични вещи, възможност за участие във всички сфери на социалния живот – от храненето заедно на маса с възрастния и ежедневната разходка с количка навън до развиването на личните си таланти.
Тук има кой  да обгрижва децата, да ги „вижда” и „чува”, да им дава любов и нежност. Те имат подкрепата да открият себе си, да приемат съдбата си, и най-важното – да пораснат способни да обичат, защото са били обичани.

От месец юли 2010 г. до сега в Малките къщи настанени 56 деца – 5 от тях са върнати в биологичните семейства, 8 са настанени в приемни семейства, а останалите са осиновени.

Нашата цел:

Целта на кампанията е да набере минимум 15 715 лева – колкото струва издръжката на 1 дете за 1 година в Малката къща. Тази сума включва храна, дрешки, тоалетни принадлежности и най-важното – грижата! Затова разчитаме на безкрайната щедрост на хората и организациите, които вярват в нашата кауза.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS MALKITE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS MALKITE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)