Стани семеен добродеятел

Начало на кампанията: 05.05.2015

Инициативата на фондация "За нашите деца" има за цел да предотврати изоставянето на деца в България. Ние помагаме на деца и семейства да останат заедно и да растат подкрепяни и обичани.

Стани семеен добродеятел
14 677 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DETSTVO

За кампанията

Всеки ден в България поне две деца до 3-годишна възраст се изоставят в институции, в които изолацията и самотата нанасят трайни поражения върху умственото и физическото им развитие.

Всяка година специалистите на фондация „За Нашите Деца“ успешно предотвратяват раздялата на стотици деца от техните семейства още в родилните отделения.

Най-уязвимите деца – тези с увреждания, със специфични потребности и в риск от изоставяне – получават специализирана социална, психологическа и рехабилитационна помощ. Така техните семейства се чувстват подкрепени и се научават да се грижат пълноценно за тях и да разгръщат потенциала им ден след ден.

Целта

Промяната започва от качествената грижа и предоставяне на стимулираща среда за децата още от раждането. Потребностите на детето в ранна детска възраст силно се различават от тези на по-големите деца в ученическа възраст. 

Фондацията подкрепя изграждането на емоционална връзка, сигурност, приемане и доверие между родителите и малкото дете. Предоставя интегрирани услуги за деца с хронични заболявания и увреждания с разработена програма за Ранна детска интервенция.

Чрез един SMS всеки, избрал да помогне, допринася за успехите на децата, семействата и специалистите и става застъпник на правото на всяко дете на пълноценен живот.

Благодарим! 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!