17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DETSTVO – кампания „Стани семеен добродеятел“ на фондация „За Нашите Деца“

Кампанията е стартирала на: 05.05.2015
DMS DETSTVO – кампания „Стани семеен добродеятел“ на фондация „За Нашите Деца“
 • Необходима сума: 20 000 лева
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 65 лв.
 • Събрани през ОББ: 745 лв.
 • Изпратени SMS: 4283 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1999 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 235 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 68 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 6 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETSTVO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETSTVO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

За кампанията: Инициативата на фондация „За нашите деца“ има за цел да предотврати изоставянето на деца в България. През 2014 г. фондация „За Нашите Деца“ помогна на над 600 деца и семейства да останат заедно и да растат подкрепяни и обичани.

Защо го правим: Всеки ден в България поне две деца до 3-годишна възраст се изоставят в институции, в които изолацията и самотата нанасят трайни поражения върху умственото и физическото им развитие.

Как го правим: Всяка година специалистите на фондация „За Нашите Деца“ успешно предотвратяват раздялата на стотици деца от техните семейства още в родилните отделения. Най-уязвимите деца – тези с увреждания, със специфични потребности и в риск от изоставяне – получават специализирана социална, психологическа и рехабилитационна помощ. Така техните семейства се чувстват подкрепени и се научават да се грижат пълноценно за тях и да разгръщат потенциала им ден след ден.

Нашата цел: Амбицията ни е до края на 2015 г. да достигнем до над 1500 деца и техните семейства. За да се случи това, ние ще работим с повече и още по-квалифицирани специалисти. Екипите от психолози, социални работници, рехабилитатори, логопеди и терапевти в центровете на фондация „За Нашите Деца“ в София и Пловдив работят всеотдайно, така че всяко дете да получи подкрепа в моментите, когато се нуждае от нея.

Чрез един SMS всеки, избрал да помогне, допринася за успехите на децата, семействата и специалистите и става застъпник на правото на всяко дете на пълноценен живот.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: http://www.detebg.org/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETSTVO Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETSTVO на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)