Големи чудеса за малките герои!

Големи чудеса за малките герои!

Начало на кампанията: 13.11.2013
Цел: 2 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
20745 8033 661 331 лв. 325 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 111 от 2 лв.2 от 5 лв.

За кампанията

Кампанията на Фондация „Нашите недоносени деца“ е насочена към набиране на средства за три основни направления,  като всяко от тях е жизнено важно за недоносените деца!

  • Да осигурим животоспасяваща апаратура за малките герои!
  • Да изградим  семейни стаи – за повече прегръдки на недоносените бебета!
  • Да подкрепим ранното детско развитие в  център “Малки чудеса”

Всяка година се раждат твърде рано 6000 бебета, които са неподготвени за живот извън майчината утроба. Поради ниското си тегло и не напълно развитите си органи и системи, те имат нужда от специализирани грижи, за да оцелеят и да се преборят.

За съжаление в някои населени места в България неонатологичните отделения не са достатъчно добре оборудвани за нуждите на своите най-малки пациенти.

От 2012 г. до сега, фондация “Нашите недоносени деца” е дарила животоспасяваща апаратура в повече от 30 отделения в страната. Апаратурата за недоносените бебета обаче се използва активно и се амортизира бързо, за това ние непрекъснато се опитваме да отговорим на техните нужди, доколкото ни позволяват силите.

Ние знаем колко е важно за всеки родител да бъде близо до бебето си, когато то се бори за живота си. Защото самите ние сме майки, родили преждевременно и помним чувството да сме разделени от децата си месеци наред. Защото всяко бебе заслужава възможността да бъде в прегръдките на мама и татко, докато порасне достатъчно, за да напусне болничното отделение.

letter 1 на всеки 10 бебета се ражда преждевременно в България, като в някои градове недоносените бебета са много над средното за страната - близо 18%.
Включи се с помощ и като доброволец. Виж как тук