Обучителен център за специалисти за създаване на мотивация у деца с аутизъм

Начало на кампанията: 07.11.2014

Сдружение "Аутизъм Днес" е създадено от родители на деца от цялата страна, които са диагностицирани с разстройство от аутистичния спектър.

Обучителен център за специалисти за създаване на мотивация у деца с аутизъм
27 341 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS AUTISM

Какво правим

От 2015 година до сега сдружение „Аутизъм Днес“ откри 4 центъра в страна за работа с деца с аутизъм – два в София, един в Плевен и един в Бургас.

Сградите, в които се намират центовете са предоставени от местните общини и се ремонтират с помощта на много дарители. Четирите центъра са изградени за общата сума от 430 000 лева.

Годишно в центровете висококачествена терапия получават 152 деца. С тях работят  психолози, логопеди, ерготерапевти, специални педагози и социални педагози – общо 35 специалисти.

Нашите специалисти преминават сертификационно обучение – ежемесечно обсъждат оценките, индивидуалните терапевтични програми и планове, напредъка и развитието на всяко дете със супервайзорите си – д-р Diane Fraser, BCBA (възпитаник на Колумбийския университет и създател на френската школа по поведенческа терапия) и Елица Великова – преподавател и член на управителния съвет на Асоциацията на българските ерготерапевти.

letter През януари 2021 г. Община Враца предостави сграда на сдружението, която е в изключително лошо състояние и има нужда от ремонт, за който ще са необходими 85 000 лв. 

Целта

За ремонт на сградата са нужни 85 000 лв, а още 25 000 лева ще бъдат необходими за оборудването на центъра и неговото обзавеждане.

Общо са необходими 110 000 лева – разчитаме на силна дарителска подкрепа!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!