Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Обучителен център за специалисти за създаване на мотивация у деца с аутизъм

Обучителен център за специалисти за създаване на мотивация у деца с аутизъм

Начало на кампанията: 07.11.2014
Цел: 110 000 лв.
Остават: 83 274 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
7504 6054 1141 449 лв. 345 лв. 615 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 33 от 2 лв.9 от 5 лв.

Какво правим

От 2015 година до сега сдружение „Аутизъм Днес“ откри 4 центъра в страна за работа с деца с аутизъм – два в София, един в Плевен и един в Бургас.

Сградите, в които се намират центовете са предоставени от местните общини и се ремонтират с помощта на много дарители. Четирите центъра са изградени за общата сума от 430 000 лева.

Годишно в центровете висококачествена терапия получават 152 деца. С тях работят  психолози, логопеди, ерготерапевти, специални педагози и социални педагози – общо 35 специалисти.

Нашите специалисти преминават сертификационно обучение – ежемесечно обсъждат оценките, индивидуалните терапевтични програми и планове, напредъка и развитието на всяко дете със супервайзорите си – д-р Diane Fraser, BCBA (възпитаник на Колумбийския университет и създател на френската школа по поведенческа терапия) и Елица Великова – преподавател и член на управителния съвет на Асоциацията на българските ерготерапевти.

letter През януари 2021 г. Община Враца предостави сграда на сдружението, която е в изключително лошо състояние и има нужда от ремонт, за който ще са необходими 85 000 лв.