Прегърни невидимите деца!

Начало на кампанията: 27.09.2010

“Прегърни невидимите деца” е стипендиантска програма на сдружение „Прегърни ме” в подкрепа на 15 деца и младежи, лишени от родителска грижа, които продължават образованието си в различни гимназии и профилирани училища.

Прегърни невидимите деца!
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ATELIE

За кампанията

Стипендиантската програма е насочена към “невидимите деца” – тези, чиито лица нямаме право да показваме, тези, чиито имена не можем да ви споделим. 

“Невидимите деца” – тези, които често обществото забравя, подминава, не поглежда. Те остават в сянката на социалните центрове за подкрепа, мрачните стаи на полицейските участъци и детска педагогическа стая.

Това са “неизвестните”, изоставените деца. Деца на разделени родители, деца, загубили своите родители, деца, отнети от своите родители.

letter “Прегърни невидимите деца” е стипендиантска програма на сдружение „Прегърни ме” в подкрепа на 15 деца и младежи, лишени от родителска грижа, които продължават образованието си в различни гимназии и профилирани училища. 

Деца с изтощени сърца

С помощта на проект “Прегърни невидимите деца”, стипендиантите, които са показали талант, воля и желание за развитие, ще получат подкрепа в следващите етапи на обучението и образованието си.

За да успеят да излязат от сянката, да бъдат забелязани, да станат пълноправна и пълноценна част от обществото!

Вашата подкрепата ще бъде част от историята на един по-добър детски живот! 

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!