„Помогни на приятел!“

Начало на кампанията: 30.11.2011

Започнахме преди 7 години като доброволци в общинския приют за бездомни кучета. Днес, нашата организация стопанисва единствения хуманен неправителствен приют в София – приют Фермата, с капацитет 200 кучета и клиника Франциска - спасителен център за пострадали и болни бездомни животни.

„Помогни на приятел!“
image
Кампанията се нуждае от 25 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DOG

DMS DOG

За това време успяхме да намерим добри домове на над 4500 бездомни кучета – в България и в чужбина.

Цифрата на кастрираните от нас животни вече наближава 10 000. Спасените от болести, травми и насилие са стотици – работим със сърце и душа за животните – всеки ден, 365 дни в годината.

Защо го правим?

Накратко – защото ги обичаме! И защото вярваме в хуманното и рационално решаване на проблема с бездомните кучета у нас и работата ни го доказва.

Бездомните кучета не се появяват на улицата от небето, те се изхвърлят ежедневно от безотговорни стопани, от стопански и частни дворове, дори от съседни общини.

Повишаването на културата на отглеждане; съществуването на центрове като нашия, които предлагат лечение и безплатна кастрация; възможността да осиновиш, а не да купиш своя домашен любимец – здрав, ваксиниран, социализиран, кастриран и т.н… всички тези неща заедно са формулата за успех.

Гордеем се с работата си и всичко, което сме постигнали заедно. Непрекъснато работим за подобряване на условията на живот за кучетата ни – приютът се отоплява зимно време, за животните са изградени дворове за разходки, отворено е за посетители 365 дни в годината, а всяка събота и неделя Старшите доброволци организират разходки за всички желаещи.

В екипа на приюта работят само приятели на животните. Ние сме хора, за които това не е просто работа – а кауза в живота! Хуманното отношение, грижата и обичта към нашите кучета са най-важното, което отличава Фермата от концлагерите, които сме свикнали да наричаме „приюти“ в България.

letter Цифрата на кастрираните от нас животни вече наближава 10 000. Спасените от болести, травми и насилие са стотици – работим със сърце и душа за животните - всеки ден, 365 дни в годината.

Целта

С помощта на хиляди дарители, вече 7 години спасяваме животи и променяме реалността в нашия град.

Приютът не получава нито стотинка помощ от държавата или общината – дейността му се финансира изцяло с неголеми частни дарения от хора, които ги е грижа.

Месечната издръжка на приюта ни е около 25 000 лв., а Animal Rescue Sofia се финансира изцяло и само от дарения – затова вашата помощ е от огромно значение!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!