„Помогни на приятел!“

„Помогни на приятел!“

Начало на кампанията: 30.11.2011
Цел: 25 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
178731 293766 56527 2164 лв. 993 лв. 1987 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 2653 от 2 лв.595 от 5 лв.

DMS DOG

За това време успяхме да намерим добри домове на над 4500 бездомни кучета – в България и в чужбина.

Цифрата на кастрираните от нас животни вече наближава 10 000. Спасените от болести, травми и насилие са стотици – работим със сърце и душа за животните – всеки ден, 365 дни в годината.

Защо го правим?

Накратко – защото ги обичаме! И защото вярваме в хуманното и рационално решаване на проблема с бездомните кучета у нас и работата ни го доказва.

Бездомните кучета не се появяват на улицата от небето, те се изхвърлят ежедневно от безотговорни стопани, от стопански и частни дворове, дори от съседни общини.

Повишаването на културата на отглеждане; съществуването на центрове като нашия, които предлагат лечение и безплатна кастрация; възможността да осиновиш, а не да купиш своя домашен любимец – здрав, ваксиниран, социализиран, кастриран и т.н… всички тези неща заедно са формулата за успех.

Гордеем се с работата си и всичко, което сме постигнали заедно. Непрекъснато работим за подобряване на условията на живот за кучетата ни – приютът се отоплява зимно време, за животните са изградени дворове за разходки, отворено е за посетители 365 дни в годината, а всяка събота и неделя Старшите доброволци организират разходки за всички желаещи.

В екипа на приюта работят само приятели на животните. Ние сме хора, за които това не е просто работа – а кауза в живота! Хуманното отношение, грижата и обичта към нашите кучета са най-важното, което отличава Фермата от концлагерите, които сме свикнали да наричаме „приюти“ в България.

letter Цифрата на кастрираните от нас животни вече наближава 10 000. Спасените от болести, травми и насилие са стотици – работим със сърце и душа за животните - всеки ден, 365 дни в годината.