Лечение и кастрация на бездомни животни

Лечение и кастрация на бездомни животни

Начало на кампанията: 04.10.2012
Цел: 2 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
26063 40416 6001 589 лв. 305 лв. 243 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 184 от 2 лв.51 от 5 лв.

За кампанията

Ние искаме да намалим страданията на бездомните животни, като ги предпазим от безконтролно размножаване, съдействаме за техния здавен статус и се борим срещу различни прояви на жестокост срещу четириногите уличните обитатели.

Усилията ни са насочени както към ограничаване на броя на бездомните кучета и котки чрез използване на най-хуманния и ефективен начин – кастрацията, така и към формиране на разбиране и приемане на техните нужди от страна на хората, сред които живеят. А най-голямото удовлетворение от нашата работа е когато успеем да променим живота на едно бездомниче и то да намери постоянен дом и любящо семейство.

Вашият дарителски СМС ще подпомогне работата на ветеринарния ни екип чрез закупуване на медикаменти и медицински консумативи.

Благодарим за всеки изпратен СМС, който подпомага работата на Клиниката за кастрация и лечение на бездомни животни в Банкя!

Всеки изпратен дарителски СМС означава много за нас!

letter Два СМС ще покрият разходите за вътрешно обезпаразитяване на 1 куче или 3 котки, с два СМС ще закупим 1 доза ваксина против бяс, или 1 доза антибиотик с тридневно действие за котка, дванадесет СМС ще покрият разходите за упойка на една котка, четиридесет СМС ще покрият разходите за медикаменти за кастрация на една женска котка.