17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS LAPI – кампания на Фондация „Четири лапи“ за лечение и кастрация на бездомни животни

Кампанията е стартирала на: 04.10.2012
DMS LAPI – кампания на Фондация „Четири лапи“ за лечение и кастрация на бездомни животни
 • Необходима сума: 12 000 лева на година
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 50 лв.
 • Събрани през ОББ: 186 лв.
 • Изпратени SMS: 21069 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 20960 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 1883 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 251 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 41 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LAPI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)

За кампанията

setratiosize175196-2012_ekoravnovesie_resignationЧЕТИРИ ЛАПИ е международна организация за защита на животните със седалище Виена и представителства във Великобритания, Холандия, Германия, Швейцария, Унгария, Румъния, Южна Африка, САЩ, Украйна и България. В Брюксел функционира и офис по европейска политика.

Българският клон на ЧЕТИРИ ЛАПИ е открит през 2000 г. и у нас организацията е позната най-вече с Парка за танцуващи мечки в гр. Белица, изграден съвместно с фондацията на Бриджит Бардо и с проектите си за кастриране на бездомни животни. Всички проекти и кампании на ЧЕТИРИ ЛАПИ се финансират изцяло от дарения, идващи от над половин милион поддръжници на организацията от целия свят.

Защо го правим

Усилията ни са насочени както към оказване на помощ за животни в беда, така и към намаляване на броя на скитащите животни по хуманен и ефективен начин – чрез препоръчания от Световната здравна организация и заложен в Закона за защита на животните метод на на масова кастрация, ваксинация, обезпаразитяване и връщане по места.

Как го правим

ЧЕТИРИ ЛАПИ е единствената организация за защита на животните, която разполага с регистрирана мобилна ветеринарна амбулатория, както и с екип за залавяне, лечение и кастрация на бездомни кучета и котки. В столичния район Банкя „Четири лапи“ има и своя постоянна клиника, изградена в сътрудничество със Столична община.

През 2014 г. през ръцете на лекарите на „Четири лапи“ са минали над 3100 животни, от които над 250 са останали на по-продължително лечение. (Списък на животните, лекувани в София)

Вашият дарителски СМС ще помогне да продължим благородната си мисия в полза на животните и обществото. Всички събрани суми ще бъдат изразходвани за закупуване на медикаменти за лечение и кастрация на бездомни животни. Дори само един изпратен дарителски СМС означава много за нас. Вижте защо:

-       1 СМС ще покрие разходите за вътрешно обезпаразитяване на 2 кучета или 8 котки;
-       със сумата от 1 СМС ние ще закупим една доза ваксина против бяс или една доза антибиотик с тридневно действие за куче;
-       6 СМС-а ще покрият разходите за упойка за едно куче или три котки;
-       20 СМС-а ще покрият разходите за медикаменти за кастрацията на едно женско куче.

Нашата цел

За да може помощта ни за животните да бъде ефективна, целта ни за първата половина на 2015 г. е да наберем 6000 единични дарителски СМС-а и 600 абонамента от 2 лв., а до края на годината – 10 000 единични дарителски СМС-а и 1000 абонамента от 2 лв.

За контакти: стационарен телефон: 02/953 17 84, електронна поща: office@vier-pfoten.bg


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Уеб адрес: www.vier-pfoten.bg/bg/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS LAPI

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)