Прегърни уличен герой

Начало на кампанията: 13.11.2012

С Кампанията „Прегърни уличен герой“ искаме да предложим на обществеността възможност заедно да се справим, защото опита ни показва как „малкото“ е много в подходящият момент.

Прегърни уличен герой
Кампанията се нуждае от 1 800 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS HELP

DMS HELP

Фондация „Приятели на животните“ – Бургас е организация в обществена полза, чиято дейност се осъществява изцяло от доброволци.

Опитваме се да бъдем в помощ както на животни, така и на хора, които поради някакви причини не могат да задържат или отглеждат своя любимец.

Образователната програма е залегнала в основата на нашите планове, поради което организираме мероприятия в училищата с цел възпитаване в хуманност и отговорно вземане на решения.

Ежедневно се сблъскваме с потресаващи случаи на насилие и небрежност над животни. Постъпват сигнали за тежко ранени, малтретирани, умиращи кучета, котки и др.За да можем да реагираме адекватно и бързо, за да спасим по-голям процент от животните се нуждаем от помощта на повече хора.

Въпреки превенцията и насочването на силите ни в полза на кастрацията, като траен метод за решаване на проблема с безстопанствените животни, под крилото на Фондацията винаги има не малък брой спасени, лекувани и чакащи дом.

С кампанията DMS HELP „Прегърни уличен герой“ искаме да предложим на обществеността възможност заедно да се справим, защото опита ни показва как „малкото“ е много в подходящият момент.

letter Финансовата цел на кампанията е да успее да набира по 1 800 лева месечно.

Какво е нужно?

Подарете живот на някого! Вземете под крилото си уличен Герой!

За контакти:
гр. Бургас, кв. Ветрен, ул. Рила 23
Фондация „Приятели на животните- Бургас“
Телефон: 0898/432428
Електронна поща: info@koi-me-iska.com

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!