Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Прегърни уличен герой

Прегърни уличен герой

Начало на кампанията: 13.11.2012
Цел: 1 800 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8162 10247 1181 190 лв. 71 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.1 от 5 лв.

DMS HELP

Фондация „Приятели на животните“ – Бургас е организация в обществена полза, чиято дейност се осъществява изцяло от доброволци.

Опитваме се да бъдем в помощ както на животни, така и на хора, които поради някакви причини не могат да задържат или отглеждат своя любимец.

Образователната програма е залегнала в основата на нашите планове, поради което организираме мероприятия в училищата с цел възпитаване в хуманност и отговорно вземане на решения.

Ежедневно се сблъскваме с потресаващи случаи на насилие и небрежност над животни. Постъпват сигнали за тежко ранени, малтретирани, умиращи кучета, котки и др.За да можем да реагираме адекватно и бързо, за да спасим по-голям процент от животните се нуждаем от помощта на повече хора.

Въпреки превенцията и насочването на силите ни в полза на кастрацията, като траен метод за решаване на проблема с безстопанствените животни, под крилото на Фондацията винаги има не малък брой спасени, лекувани и чакащи дом.

С кампанията DMS HELP „Прегърни уличен герой“ искаме да предложим на обществеността възможност заедно да се справим, защото опита ни показва как „малкото“ е много в подходящият момент.

letter Финансовата цел на кампанията е да успее да набира по 1 800 лева месечно.