17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ISKAM BEBE – кампания „Да помогнем на още едно дете да се роди“ на фондация „Искам бебе”

Кампанията е стартирала на: 24.02.2014
DMS ISKAM BEBE – кампания „Да помогнем на още едно дете да се роди“ на фондация „Искам бебе”
 • Необходима сума: 20 000 лева
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 253 лв.
 • Събрани през ОББ: 2020 лв.
 • Изпратени SMS: 3424 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 1413 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 137 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 21 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 5 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ISKAM BEBE

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)

За кампанията:

Мисията на фондация „Искам бебе“ е да оказва подкрепа и активно да съдейства за решаване на проблемите с репродуктивното здраве на семействата и несемейните двойки в България.

Към момента с помощта на фондацията са осигурени средства за различни процедури за над 500 жени с репродуктивни затруднения.

Защо го правим:

Според национално проучване, проведено през 2013, в България има над 145 000 бездетни семейства. На фона на тежката демографска криза, в държавата, това е един огромен „резерв” от млади хора, които искат, но поради ред причини не могат да имат деца без специализирана помощ. Голяма част от тях имат нужда от конкретна помощ – информация и средства – за да продължат дългогодишната си борба за собствено дете.

Държавният Център за асистирана репродукция подпомага финансирането на огромна част от хората с репродуктивни проблеми, но за съжаление около 40-50 000 двойки остават извън това финансиране, тъй като се нуждаят от донорски ин витро програми или прилагане на друго скъпоструващо лечение.

Как го правим:

С кампанията „Да помогнем на още едно дете да се роди“ фондация „Искам бебе” се ангажира да търси средства, с които да подпомага съпътстващите процедури за двойките, които не попадат в обхвата на държавното финансиране.

Преки ползватели на кампанията ще са семейства с репродуктивни проблеми, които не получават финансиране от Центъра за асистирана репродукция или НЗОК.

Нашата цел:

Първоначалната финансова цел е 20  000 лева. Набраните средства от кампанията „Да помогнем на още едно дете да се роди“ ще сe изразходват за скъпоструващите изследвания, манипулации и донорски ин витро програми.

За повече информация:

Телефон: (02) 805 71 67

Електорнна поща: info@iskambebe.bg


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ISKAM BEBE

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)