Подари рождество в един дом!

Начало на кампанията: 24.02.2014

Към момента с помощта на фондацията са осигурени средства за различни процедури за над 500 жени с репродуктивни затруднения. Настоящата кампатия събира средства за да подпомогне още едно младо семейство да сбъдне най-съкровеното си желание.

Подари рождество в един дом!
23 445 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ISKAM BEBE

История за филм

Петя е морски офицер – на 42 г, а Филип е държавен служител – на 43. И двамата са от Свиленград, живели са на 500 метра един от друг, но никога не са се срещали!

Един общ приятел им организира „сляпа среща“, без нито Петя, нито Филип да подозират, че това ще е срещата, която ще преобърне житейските им пътища!

Любовта ги връхлита като торнадо. И двамата години наред са търсили сродната си душа, но така и не се е случило. До този ден. „Това беше човекът с най-тъжните очи и най-истинската усмивка“ – споделя Петя емоциите си от първия миг, в който вижда Филип и се влюбва до уши в него!

Същото се случва и в сърцето на огромния мъж. История за филм. До това време Петя вече е обиколила 5 пъти света с корабите, а Филип е търсил призванието си къде ли не – и в чужбина, и в България.

„Обиколихме света, за да се намерим точно тук – в родния Свиленград. Детството ни е минало на една улица, карали сме колелета в един парк, имаме толкова общи приятели от училище, но Бог ни срещна в момента, когато вече сме били готови, за да съберем любовта си в едно.

И разбира се, първото нещо, което си пожелахме на Коледата преди 4 години, беше БЕБЕ. Потърсихме помощ. Почнахме изследвания, процедури в Свиленград, Пловдив и София. И така до всеки следващ път.

Истината е, че пътят към желаното детенце е много трънлив. В повечето случаи хора като нас не са подготвени какво ги чака. Може да се объркаш, да се заблудиш, отчаянието постоянно чука на вратата ти!

letter "Ние вярваме, че ще имаме бебе – готови сме да се борим докрай за тази мечта! Обръщаме се към вас за подкрепа и вярваме, че с ваша помощ ще успеем!"

Целта

В момента, благодарение на ИСКАМ БЕБЕ ние вървим по един нелек път, но приятелската ръка е много силна. И за минута не ни оставят и вярват повече от нас!

Вече преминахме през две неуспешни ин витро процедури, както и операция. Последваха нови изследвания, но не се отказваме.

Към днешна дата заплащаме минимум 300-400 лева на месец, с които покриваме изследвания и лекарства. Ще се наложи още една оперативна намеса – според лекарите ни. След това ще следва трета ин витро процедура, затова с настоящата кампания се надяваме да наберем 5000 лв., които ще ни позволят да се борим докрай.

 

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България“ (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!