Да помогнем на още едно дете да се роди

Начало на кампанията: 24.02.2014

Към момента с помощта на фондацията са осигурени средства за различни процедури за над 500 жени с репродуктивни затруднения.

Да помогнем на още едно дете да се роди
9 488 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ISKAM BEBE

За кампанията

Мисията на фондация „Искам бебе“ е да оказва подкрепа и активно да съдейства за решаване на проблемите с репродуктивното здраве на семействата и несемейните двойки в България.

Към момента с помощта на фондацията са осигурени средства за различни процедури за над 500 жени с репродуктивни затруднения.

Според национално проучване, проведено през 2013, в България има над 145 000 бездетни семейства. На фона на тежката демографска криза, в държавата, това е един огромен „резерв” от млади хора, които искат, но поради ред причини не могат да имат деца без специализирана помощ.

Голяма част от тях имат нужда от конкретна помощ – информация и средства – за да продължат дългогодишната си борба за собствено дете.

Държавният Център за асистирана репродукция подпомага финансирането на огромна част от хората с репродуктивни проблеми, но за съжаление около 40-50 000 двойки остават извън това финансиране, тъй като се нуждаят от донорски ин витро програми или прилагане на друго скъпоструващо лечение.

Преки ползватели на кампанията ще са семейства с репродуктивни проблеми, които не получават финансиране от Центъра за асистирана репродукция или НЗОК.

letter С кампанията „Да помогнем на още едно дете да се роди“ фондация „Искам бебе” се ангажира да търси средства, с които да подпомага съпътстващите процедури за двойките, които не попадат в обхвата на държавното финансиране.

Целта

Първоначалната финансова цел е 20  000 лева. Набраните средства от кампанията „Да помогнем на още едно дете да се роди“ ще сe изразходват за скъпоструващите изследвания, манипулации и донорски ин витро програми.

За повече информация:

Телефон: (02) 805 71 67

Електронна поща: info@iskambebe.bg

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!