Подари рождество в един дом!

Подари рождество в един дом!

Начало на кампанията: 24.02.2014
Цел: 25 000 лв.
Остават: 1 555 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6365 3621 376 4600 лв. 1082 лв. 2276 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 44 от 2 лв.4 от 5 лв.

История за филм

Петя е морски офицер – на 42 г, а Филип е държавен служител – на 43. И двамата са от Свиленград, живели са на 500 метра един от друг, но никога не са се срещали!

Един общ приятел им организира „сляпа среща“, без нито Петя, нито Филип да подозират, че това ще е срещата, която ще преобърне житейските им пътища!

Любовта ги връхлита като торнадо. И двамата години наред са търсили сродната си душа, но така и не се е случило. До този ден. „Това беше човекът с най-тъжните очи и най-истинската усмивка“ – споделя Петя емоциите си от първия миг, в който вижда Филип и се влюбва до уши в него!

Същото се случва и в сърцето на огромния мъж. История за филм. До това време Петя вече е обиколила 5 пъти света с корабите, а Филип е търсил призванието си къде ли не – и в чужбина, и в България.

„Обиколихме света, за да се намерим точно тук – в родния Свиленград. Детството ни е минало на една улица, карали сме колелета в един парк, имаме толкова общи приятели от училище, но Бог ни срещна в момента, когато вече сме били готови, за да съберем любовта си в едно.

И разбира се, първото нещо, което си пожелахме на Коледата преди 4 години, беше БЕБЕ. Потърсихме помощ. Почнахме изследвания, процедури в Свиленград, Пловдив и София. И така до всеки следващ път.

Истината е, че пътят към желаното детенце е много трънлив. В повечето случаи хора като нас не са подготвени какво ги чака. Може да се объркаш, да се заблудиш, отчаянието постоянно чука на вратата ти!

letter "Ние вярваме, че ще имаме бебе – готови сме да се борим докрай за тази мечта! Обръщаме се към вас за подкрепа и вярваме, че с ваша помощ ще успеем!"