Осинови приятел от Габрово!

Начало на кампанията: 08.04.2014

Кампанията "Осинови приятел от Габрово!" на сдружение "Грийнуей" събира средства за осигуряване на здраве и достоен живот на безстопанствените и изоставени животни в Приют за Безстопанствени Животни, Габрово, както и за други улични животни.

Осинови приятел от Габрово!
Кампанията се нуждае от 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LAPA

За кампанията

От години, ние от сдружение „Грийнуей“, се грижим за бездомните кучета и котки в Габрово. Стремим се да помагаме на косматите си приятели, попаднали в беда, да се грижим за тяхното здраве и да намираме уютен дом и семейство за всеки един.

Целта ни днес е да съберем средства за подслон и лечение както на обитателите на приюта, така и на тези косматковци, които все още са на улицата.

Събраните пари ни позволяват да осигурим своевременната организирана реакция при спешни случаи – траспорт и спешно приютяване в приемен дом, настаняване на стационар за лечение, манипулации, операции.

Вашата помощ ни позволява и да подготвим обитателите на приюта за бъдещия им дом България и в чужбина, както и да се погрижим за животните на улицата.

Грижата за четириногите ни приятели е ежедневно занимание, изискващо много време и отдаденост, както и немалко средства.

letter Благодарим на всички дарители, на всеки помогнал с време, желание, отдаденост, средства, креативност и способности за общата кауза! Благодарим, че помогнахте да намерим дом и по-добър живот за бездомните животни в Габрово и България!

Целта

За да осигурим един по-щастлив живот на косматите ни приятели от Габрово са ни необходими най-малко 150 лева на месец.

Една кибритена клечка – само толкова трябва, за да разпръснем тъмнината!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!